Kerli naaseb Los Angelesse puhanuna: pärast Eestisse jõudmist magasin ja nutsin kaks nädalat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli sai Eestist palju uut inspiratsiooni ja värske perspektiivi
Kerli sai Eestist palju uut inspiratsiooni ja värske perspektiivi Foto: Kerli / Instagram

Lauljatar Kerli Kõiv heidab oma Buzzneti blogis valgust Eestis veedetud ajale.

Kerli mõistis hiljuti, et on suuna kaotanud, ja ostis ühe otsa pileti Eestisse, et puhata ja end taas leida.

«Viimane kuu on mulle andnud palju uut inspiratsiooni ja värske perspektiivi. Olen lihtsalt metsades ja soodes uidanud ja mõelnud oma senisest elust - oma valikutest, inimestest, kellega olen end sidunud, asjadest, mida olen õppinud... Sõidan Los Angelesse tagasi taasleitud jõu ja inspiratsiooniga oma uueks kunstiliseks peatükiks ning julgusega iseenda tõde järgida,» tunnistab Kerli.

Kerli sõnul magas ta pärast Eestisse jõudmist kaks nädalat järjest, sest seni polnud tal aimugi, kuivõrd kurnatud ta oli.

«Olen väga õnnelik, et koju pere juurde tulin, sest kui ma poleks seda teinud, oleks ma saanud vähi või mõne muu raske haiguse. Mu maks oli läbi, mu neerud olid pekkis - ma lihtsalt ei suutnud voodist välja tulla ja nutsin kogu aja.»

Kerli rõhutas, et ehkki loomingulise inimese töö on lõbus, pole see alati roosiline.

«See on maailma toredaim asi, kuid iseenda unikaalse raja loomine ja mitte kellegi teise jälgedes kõndimine on suur väljakutse. Näiteks 50 endakirjutatud laulu kohta avaldatakse ainult üks. Nende haruldaste kalliskivideni jõudmine nõuab palju aega ja pingutust. Pidev tõrjumine paneb proovile su usu ja enesekindluse. Ma ei kurda, vaid räägin reaalsusest. See, kuidas mõned mu laulukirjutajatest sõbrad töötavad - kolm laulukirjutamise sessiooni päevas -, on üliinimlik.»

Kerli lubas, et ta lõpetab selle hulluse ja kirjutab veel paar kuud lugusid ainult endale.

Loe Kerli blogi Buzznetis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles