Jan Uuspõllu Bieberil tuli poole laulu pealt häälemurre

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Jan Uuspõld
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Jan Uuspõld Foto: TV3

TV3 suurshow «Su nägu kõlab tuttavalt» teises saates esitas Jan Uuspõld Justin Bieberi laulu «Baby».

Laine Randjärv: Mulle lähen Jan Uupõld palju rohkem kui Justin Bieber. Siin oli tunda lapsstaari ülbust ja püüdlikkust olla üleolev. Ma usun, et need tüdrukud, kes siin ümber hüppasid, võisid täitsa endast väljas olla küll.

Andrus Vaarik: Ma naersin südamest, kuidas sa oma sisemist last üles otsisid. Teised mehed peavad naisi tegema ja naised mehi, aga sina pead last tegema, kes sa vist kunagi olnud ei ole. Väga hea olid. Mulle tundub, et sa oleksid pidanud rohkem harjutama, siis sa oleksid ise rohkem kaifinud. Need kohad, kus sa ise kaifisid ja end vabalt tundsid, need olid suurepärased. Aitäh!

Olav Osolin: Ma pean ausalt ütlema, et sa kõige rohkem meenutasid sa mulle Justin Bieberit siis, kui sa ei laulnud ega tantsinud. Laulmisega läks nii, et mida edasi, seda rohkem vajus toss välja, mis näitab seda, et nooruslikku särtsu oli vähevõitu või siis oleks pidanud rohkem trennima...

Jan Uuspõld: Mul tuli häälemurre poole laulu pealt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles