Söakas Priit Pullerits saatis homomeelsetele hoiatuskirja

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Pullerits Tartu jooksumaratonil.
Priit Pullerits Tartu jooksumaratonil. Foto: Sille Annuk

Postimehe reporter Priit Pullerits saatis eile õhtul riigikogu kõigile liikmetele kirja, milles lubab, et teeb endast kõik oleneva, et tuletada kõigile enda tuttavatele meelde nende nimesid, kes ei austa siinse kultuuri alusväärtusi ja perekonna ning abielu ideaale.

 

Foto: Margus Ansu

Priit Pulleritsu kiri riigikogu liikmetele:

Lugupeetud riigikogu liikmed!

Olen tähelepanelikult jälginud debatti kooseluseaduse üle ning mind on hämmastanud, millise hoolimatuse ja arrogantsusega paljud teie seast sõidavad üle rahva arvamusest ning enamgi veel - peavad neid, kes teie läbisurutava kooseluseadusega ei nõustu, tagurlikeks ja hukkamõistu väärivateks. See on olnud mulle isiklikult väga solvav.

Käesolevaga kinnitan teile, et jälgin tähelepanelikult, kuidas kõik saadikud kooseluseaduse hääletusel käituvad ning pean seda riigikogu valimiste eelsel ajal kindlasti meeles, jättes kindlasti oma hääle andmata neile saadikutele, kes ei austa meie kultuuri alusväärtusi ning perekonna ja abielu ideaale.

Ühtlasi kinnitan, et teen endast kõik oleneva, et tuletada nende nimesid, kes ei austa meie kultuuri alusväärtusi ja perekonna ning abielu ideaale, valimiste eel kõigi vahenditega meelde ka kõigile neile kümnetele ja sadadele inimestele, keda tunnen ja tean ning kellest paljud peavad lugu minu arvamusest. Samuti kinnitan, et soovitan tuttavail ja sõpradel ja lähedastel mitte hääletada valimistel mitte ühegi sellise erakonna poolt, kelle liikmed toetasid kooseluseaduse vastuvõtmist.

Soovides Teile kaalutlevat meelt ning mõistlikkust rahva enamuse arvamusega arvestamisel,

Priit Pullerits

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles