Pisut kaalu langetanud Evelin Ilves kinkis dr Adik Levinile seenepurgi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lugupeetud arst Adik Levin esitles 2. oktoobril Tallinnas Solarise Apollo raamatupoes oma elutööd käsitlevat raamatut «Dr. Levini tervisenõuanded. Tervisest ja toitumisest kogu perele». Esitlusel oli kohal ka heatujuline ja moekas Evelin Ilves.

Hinnatud arsti värske raamatu esitlust külastanud tervislikku toitumist hindav ja ka ise äsja kokaraamatu avaldanud presidendiproua Evelin Ilves viis mehele kingituseks purgi seeni.

Foto: Viktor Burkivski

Raamatus «Dr Levini tervisenõuanded» räägib Adik Levin humaansest ehk inimsõbralikust meditsiinist, ema ja lapse tervisest ning sellest, kui tähtis on vastsündinule ema lähedus. 

Ühtlasi kutsub dr Levin meid üles sügavamalt järele mõtlema, mis on tervis, mis on tervislik toit ja kuidas tervislikult elada. Ta jagab soovitusi, mida oma igapäevases toitumises ja elustiilis silmas pidada, et säilitaksime tervise ja elurõõmu ka kõrges eas.

«Dr Levini tervisenõuannetest» võiks saada hea käsiraamat igas peres ning väärt õppematerjal koolides. Temast leiab mõtteainet nii algaja tervisehuviline kui ka kogenud meedik.

Vaata galeriist ja videost, kuidas esitlus möödus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles