Piinlik! Seltskonnakuninganna murdis oma abikaasale truudust ja suudles Tallinna kohvikus endaealist meesterahvast

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti seltskonnakuninganna Anu Saagim unustas ühes septembrikuu öös oma staatuse ja abielu ning suudles Komeedi terrassil enda kaaslast, kelle tugevate käte vahel oli tantsinud ja õrnutsenud terve öö
Eesti seltskonnakuninganna Anu Saagim unustas ühes septembrikuu öös oma staatuse ja abielu ning suudles Komeedi terrassil enda kaaslast, kelle tugevate käte vahel oli tantsinud ja õrnutsenud terve öö Foto: paparatso

Eesti seltskonnakuninganna Anu Saagim unustas ühes septembrikuu öös oma staatuse ja abielu ning suudles Komeedi terrassil enda kaaslast, kelle tugevate käte vahel oli tantsinud ja õrnutsenud terve öö.

Foto: paparatso

26. septembri varahommikul avanes Komeedi kohviku terrassil järgmine pilt - Eesti seltskonnamaastiku kroonimata kuninganna tantsis ühe endavanuse mehega terrassi keskel. Paar õõtsus tantsuplatsil justkui armunud, Anu vaatas oma tantsupartnerile ainiti silma ja lõpuks nad suudlesid.

Foto: paparatso

Proua Anu Saagimit märkasid paljud neljapäeva, 25. septembri soojal õhtul kohviku Komeet terrassil toimunud peol.

Pidu kulges tasahilju 26. septembri varahommikusse, mil rahvast hakkas Komeedis üha vähemaks jääma, kuni avanes järgmine pilt - Soome tipp-disaineri abikaasa tantsis ühe endavanuse mehega terrassi keskel.

Foto: paparatso

Paar õõtsus tantsuplatsil justkui armunud, Anu vaatas oma tantsupartnerile ainiti silma, rääkis üks pealtnägija. Poole viie paiku öösel seltskonnaürituste esileedi lõpuks lahkus koos oma tantsupartneriga.

"Nad tulid uksest välja koos ühe teise paarikesega. Nemad kahekesi istusid Krooni taksosse ja nad sõitsid ära," räägib pealtnägija. Tuntud Soome disainer ei viibinud sel ajal Eestis.

Hea lugeja, kui sa tead, kes on meie seltskonnakuningannat suudelnud soliidses eas mees, siis andke sellest teada meie kommentaariumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles