Tõnis Mägi saates «Laula mu laulu» osalemisest: alguses ütlesin mitu korda ära

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laula mu laulu» teise hooaja osalejad: Tõnis Mägi
«Laula mu laulu» teise hooaja osalejad: Tõnis Mägi Foto: Tiit Mõtus

Telesaate «Laula mu laulu» uues hooajas lööb teiste muusikute seas kaasa ka legendaarne Tõnis Mägi. Võtted Laitse Graniitvillas on juba täies hoos ning Elu24 käis uurimas, kuidas muusikutel läheb.
 

Muusik Tõnis Mägi oli nõus laulusaates osalema peale pikka aega pinnimist: «Väga pikka aega püüti mulle selgeks teha, et mul on oluline siia tulla. Ütlesin mitu korda ära, et ma ei saa. Siis aga mõtlesin nende osalejate peale, kes saates veel on, näiteks Ott Lepland, Jaagup Kreem ja teised, keda ma pole pikka aega näinud ja kellega tihti kokku ei saa,» rääkis Tõnis Mägi, miks oli nõus saates osalema.

«Olen saadet «Laula mu laulu» näinud ja mulle meeldis. Möödunud aasta saadet mu tütred vaatasid ja siis jäin ka mina seda jälgima. Saade oli lõbus ja otsustasin väljakutse vastu võtta ja vaadata, mis saab,» lisas mees.

Foto: Tiit Mõtus

Nädal aega ajakavasse mahutada oli samuti raske ning alguses oli plaan saadet salvestada augustis. «Siis ma ei oleks saanud kaasa teha. Võib-olla nad salvestuse sellepärast septembrisse lükkasidki,» lisas muusik.

Kas saade legendaarsele muusikule ka väljakutset pakub?

Foto: Tiit Mõtus

Tõnis Mägi tahaks seda loota: «Kõigepealt ilmselt pakub väljakutset see, et pean teiste laule laulma. Osade laule ma tean väga hästi, mõningate nooremate laule tean vähem. Siin on kirjutama seadus, et mida rohkem omamoodi laul on, seda põnevam ta on. Mõningate osalejate lugusid on paremaks teha päris keeruline.»

Tõnis Mägi tõdes intervjuus Elu24-le, et saate üks kihvtimatest asjadest ongi see, et muusikud saavad olla omavahel koos ja suhelda, sest eks muidu muutub inimene liiga eraklikuks.

Nädal aega ühes majas koos elada pole muusiku jaoks mingi uudis ega väga suur väljakutse, sest varasematel aegadel sai seda palju tehtud: «Kohver kätte ja kuuks ajaks minema, seda sai vanasti palju tehtud. Õnneks me ei pea praegu mööda Eestit ringi tuulama,» lisas Mägi lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles