Justin Bieber arreteeriti Kanadas! Kas trellid ootavad?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SCANPIX

Poptäht Justin Bieber võeti reede pärastlõunal Kanadas vahi alla, kuna tema juhitud ATV sõitis otsa kõmufotograafi väikebussile.

Politsei sõnul toimus pärast kokkupõrget fotograafi ja laulja vahel rüselus, kirjutab TMZ. Politsei vabastas Justini vahi alt ja ta peab kuu lõpus kohtusse ilmuma.

Uus pahandus võib Justini jaoks tähendada aga hoopis suuremat probleemi - nimelt kehtib tal kaheaastane tingimisi karistus, mille ta sai Los Angelese naabri maja munadega loopimise ehk vandaalitsemise eest.

Ametnikel on aega 30 päeva, et teavitada kohust võimalikust tingimisi karistuse rikkumisest. Seejärel peab kohus otsustama, kas tingimisi karistus tühistada ja noormees reaalselt trellide taha saata.

Justini advokaat Brian H. Greenspan kinnitas, et laulja ja tema tüdruksõber Selena Gomez teevad politseiga koostööd.

«Justin Bieberi ja Selena Gomezi rahuliku puhkuse Stratfordis katkestasid ootamatult kohaleilmunud paparatsod. Kahjuks viis see ohtliku juhtimise ja kallaletungi süüdistuseni. Bieber ja Gomez on politseid juhtunu uurimisel igati aidanud. Loodame, et see asi laheneb kiiresti,» kommenteeris advokaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles