Elisa Kolk ja Kristjan Kasearu teevad värskes ja kuumas muusikavideos romantikat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa Kolk ja Kristjan Kasearu muusikavideos loole «L.O.V.E.»
Elisa Kolk ja Kristjan Kasearu muusikavideos loole «L.O.V.E.» Foto: Kaader videost / Youtube.com

Kaunis lauljatar Elisa Kolk, kellega avalikkus sai rohkem tuttavaks Elu24 live'is, avaldas värske ja tulikuuma singli ning muusikavideo, kus teeb kaasa ka muusik Kristjan Kasearu.

Kaunis Elisa Kolk kommenteeris Elu24le, et lugu ja kogu projekt oli alguses üsna planeerimata. «Ei olnud nagu sellist mõtet, et nüüd mõtleme ja teeme. Nii produtsendil kui ka minul oli ilmselt väga hea ajastus sellise loo tegemiseks. Olin just samal õhtul vaadanud ühte romantilisemat armastusfilmi, mida kunagi näinud olen! See tekitas minus meeletult palju emotsioone, nagu ka see lugu,» kirjeldas kaunitar, kuidas kuuma muusikavideo idee käima lükkus.

«Kui juba lugu valmima hakkas, tulime ideele, et miks mitte teha ka video. Me tundsime, et see lausa vajas videot. Selles loos on õhus väga palju küsimusi, süngust, midagi teisest dimensioonist, kirge. Tahtsin teha midagi teistsugust, mitte tüüpilist armastuslugu,» lisas kaunitar.

Mingil hetkel tekkis tiimil idee, et videos võiks olla ka meespool. «Mõtlesin hetkeks oma tuttavate peale, aga mul oli nii tugev visioon sellest kõigest silmade ees ja keegi peale Kristjani mulle väga ette ei tulnud. Just sellise tõmmu ja mitte-eestiliku välimuse poolest. Seejärel tuli Kristjanil täiesti ootamatult idee, et ta võiks ka laulda (lugu oli tegelikult siis juba valmis). Kuna mõte tundus meile kõigile väga hea, siis nii me tegimegi! Ja koheselt oli tunda ka muutust,» kirjeldas lauljatar.

Kristjaniga koos videot teha oli Elisa sõnul väga tore: «Kuigi mul oli endal visioon silmade ees, milline kõik peaks välja nägema, siis lõpuks oli hoopis tema see, kes mind suunas,» kostis kaunitar.

Muusikavideo ja loo tegemise juures kõige suuremaks väljakutseks kujunes ajapuudus. «Aega oli väga vähe ning nii minu kui ka Kristjani kiire elutempo tõttu tuli teha kõike üpriski kiiresti ning aega lihtsalt juurde tekitada. Aga arvan, et saime väga hästi hakkama!» on Elisa kokkuvõttes rahul.

Vaata ja naudi! Kuidas meeldib?
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles