Õudus kuubis! Ema söötis tütrele paelussimune, et too peenikeseks saaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iludusvõistlus
Iludusvõistlus Foto: SCANPIX

Floridas sattus haiglasse teismeline tüdruk, kelle kõhus kasvas enneolematu hulk paelusse.

Kiirabiõde Maricar Cabral-Osorio meenutas Discovery sarja «Untold Stories of the E.R.» värskes osas, kuidas kiirabisse tuli kõhuvalude käes vaevlev teismeline tüdruk. 

Meditsiinipersonal kahtlustas alguses, et tüdruk võib rase olla, kuid probleemiks oli hoopis midagi muud. Alles siis, kui neiu tualetti läks, selgus kurja juur.

«Seal oli terve tualetipotitäis paelusse!» sõnas medõde. «See oli erakordselt rõve ja ta oli kõik need välja kakanud... Mõned eriti suured ussid üritasid potist välja vingerdada.»

Arstid ei suutnud ära mõistadada, kuidas tüdruk sellise hulga paelussidega nakatus. 

«Arutlesime, kust ta need saada võis... Ja siis nägime, kuidas tema ema näost valgeks läks,» kirjeldas Cabral-Osorio.

Selgus, et ema oli pannud lapse söögi sisse Mehhikost ostetud tablette paelussimunadega, et neiu iludusvõistlusel osalemiseks paar kilo alla võtaks.

«Ema vabandas tüdruku ees: «Ma tegin seda vaid selleks, et sa veidike peenem oleksid. Sa vajasid enne iludusvõistlusele minekut abi!»,» meenutas Cabral-Osorio.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles