Sotsiaalmeediasse on tekkinud Evelin Ilvese kaitseks poolehoiulehed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebooki kommuun: Usume Evelin Ilvest
Facebooki kommuun: Usume Evelin Ilvest Foto: facebook.com

Tänase üleriigilise skandaali käigus on löödud terve sotsiaalmeedia lausa kihama. President Toomas Hendrik Ilvese kaasa Evelin Ilvese kuumad embused on toonud pahameelt nende vastu, kes teemat arutavad, kui ka huumoriküllaseid postitusi internetis.

Neile, kes aga presidendiprouale pahandust ei soovi ning kel temast kahju, on loodud koguni Facebooki mõned kommuunid, mis kannavad ühte sõnumit: usume Evelin Ilvest.

Kuigi kaunis esileedi Evelin Ilves pole asja kuidagi avalikult kommenteerinud, saab rahvas neis kommuunides poolehoidu avaldada.

Üks neist kommuunidest selgitab: «Rõhutame, et meie eesmärk ei ole olnud mingit lolli lehekülge teha, vaid Eesti Vabariigi esileedit kaitsta selle eest, mis teda täna tabanud on. Vähemalt seniks, kui ta ise ei ole sel teemal sõna võtnud.»

Teisel lehel on kirjas: «Eesti esileedi Evelin Ilves unustas väidetavalt ühel augustiööl oma staatuse ja abielu ning suudles enda noort peokaaslast... Meie ei usu seda!»

Esileedile saab sotsiaalmeedia vahendusel toetust üles näidata ning päevakajalisel teemal arutleda SIIN ja SIIN.

Copy
Tagasi üles