Anna-Maria Galojan osales Arvamusfestivalil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jervis kutsub Anna-Mariat suisa hellitavalt oma Eesti printsessiks ning vaieldamatult on tema lemmikpildiks naisest tehtud foto, kus Galojan meenutab kurikuulsat spioonitari Mata Harit.
Jervis kutsub Anna-Mariat suisa hellitavalt oma Eesti printsessiks ning vaieldamatult on tema lemmikpildiks naisest tehtud foto, kus Galojan meenutab kurikuulsat spioonitari Mata Harit. Foto: Indrek Galetin

Londonis pesitsev moegurmaan Anna-Maria Galojan oli üks paljude seast, kes võttis sõna sel nädalavahetusel toimunud Arvamusfestivalil.

Londonis peidus olev Anna-Maria Galojan astus üles rühmituse nimega Kinoteater ettaste raames ning andis välismaalt lausa videointervjuu.

Intervjuus tõdes blond kaunitar, et igatseb endiselt kodumaale ning sooviks väga siia tagasi tulla, aga nii, et ta saaks seda ise vabatahtlikult teha.

Lisaks rääkis Galojan, et on lõpetanud suhtlemise Eesti meediaga, sest temast on loodud negatiivne kuvand ning artiklid on tema sõnul olnud subjektiivsed.

Ootame pikisilmi kaunitari tagasitulekut!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles