Kirsti Timmer ei osta enam Tere piimatooteid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika Meelelahutusauhindade gala 2014
Kirsti Timmer
Kroonika Meelelahutusauhindade gala 2014 Kirsti Timmer Foto: Viktor Burkivski

Alles see oli, kui menukirjanik Indrek Hargla teatas, et ei osta enam venekeelse märgistusega piima. Kirjanikuhärra on veendunud, et peale Krimmi annekteerimist venelaste poolt ei tuleks ka eestlastel enam Venemaaga mingeid asju ajada. Nüüd kuulutab ka Naistelehe kolumnist Kirsti Timmer, et ei osta enam piimatööstuse Tere tooteid. Põhjuseks suurärimees Oliver Kruuda seisukoht, et sanktsioone Venemaa suhtes pole vaja.

Oliver Kruuda väljaütlemised meedias Ukraina kriisi teemadel:

Sanktsioone Venemaale pole vaja! Las venelased tegutsevad seal Ukrainas omapäi ja teised riigid ei peaks üldse sekkuma! Saagu ise hakkama!

Krimm ongi alati Venemaa oma olnud!

Ja kes see kirjanik Hargla üldse on!

Kirsti Timmer:

Kas härra Kruuda õpetab ka oma lastele kodus, et kui näed, et kedagi tänaval rünnatakse või vajab keegi abi, siis ära tee midagi! Mine edasi, see ju sinusse ei puutu!

Härra Kruuda vist unustas, et ka Eesti, Läti, Leedu, Ukraina on mingil ajal Venemaa omad olnud.

Mina ostan Eesti komme ja Eesti bändide plaate, sest nii toetan ma meie majandust ja kultuuri. Ma tean, kes on Indrek Hargla.

Meie pere külmkapis olid siiani põhiliselt Tere piimatooted – selle päevani, kuni lugesin Oliver Kruuda intervjuud. Rohkem ma tema tööstust ei toeta! Lihtsalt minu käsi ei tõuse.

Kas sinu käsi tõuseb veel Tere piimatoodete järele?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles