Katusekino paneb uksed kinni! Miks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katusekino 2013
Katusekino 2013 Foto: Kultuurikava.ee

Käesoleval kuul lõppeb Viru Keskuse Katusekino viies hooaeg, mis on kino viimane, vahendab kultuur.err.ee. Miks paneb katusekino uksed kinni, pole teada. Elu24- ei õnnestunud põrutava uudise kohta kinotegijatelt vastust saada.

Suvistes välitingimustes filmielamuste pakkuja tänavuse programmi üle on nii mõnedki anonüümseks jääda soovivad püsikliendid nurisenud. Esitletakse filme, mida on võimalik olnud mitmel korral telekastki näha ning vähe uut ja põnevat kinomaastikul. Augustis näiteks kordab kino ka juulis toimunud vendade Coenite retrospektiivi.

Lisaks sellele leidub programmis 2013. PÖFFi repertuaari kuulunud filme nagu "Frances Ha", "Only God Forgives", "The Dance of Reality", "The Broken Circle Breakdown" ning "La Grande Bellezza". Eriüritustest toimub katusel ansambli Le Grand Bateau kontsert, Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia Kontserdibüroo hooaja avakontsert "Katusele!" ja Anne Türnpu lavastus "Metsik Linn".

Uudis teeb seda nõutumaks, et Katusekino kuulus veel paari aasta eest viie maailma parima välikino nimistusse ning saanud teisigi tunnustusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles