Miski pole võimatu! Eesti poisid teevad hullumeelseid trikke

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Impossible is Nothing- Street Workout Estonia 2014 June MOTIVATION 
Valga Vägilased
Impossible is Nothing- Street Workout Estonia 2014 June MOTIVATION Valga Vägilased Foto: Steven Ilves

Vaata sellel suvel filmitud videot «Impossible is Nothing- Street Workout Estonia 2014 June» Valga ja Tartu kuttidest, kes ületavad mõistuse piirid ja teevad enneolematult hulljulgeid trikke.

Tegemist on tänavaspordi meeskonnaga Valga Vägilased, kes on riputanud oma YouTube'i kanalisse juba aastajagu šokeerivaid ja muljetavaldavaid treeningvideosid. Viimane neist on vähem kui kuuajaga kogunud veidi üle 13 000 vaatamise. «Miski pole võimatu» ja «Ära kunagi anna alla» on meestel mitme klipi juures inglise keeles kirjas.

«Internetis võib näha palju välismaiseid videosid kaelamurdvatest trikkidest, mida tehakse nii harjutusväljakutel kui ka ohtlikel majakatustel. Väikeses Valga linnas on noorteseltskond võtnud omal käel ette treeningud, mille aluseks on samuti Youtube videod. Kohati lausa võimatutena näivad trikid sünnivad vaid visa töö tulemusena. Noorte seas on üha populaarsust kogumas vabajooksmine ja tänavasportimine, mille üheks väljundiks on ka parkuurimine. Sitked Valga noored annavad oma värsketes videodes positiivset eeskuju mitte ainult eakaaslastele, vaid mõjuvad inspireerivalt kõikidele, kes otsivad mitte sportimiseks vabandusi. Nad näitavad, et kogu linn võib olla trenažöör,» räägib alast vaimustunult sportlane Kaspar Pihlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles