Pidu: Pop-rock VS suvine akustika Deja Vu's

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel, 18.juulil toimus Lounge Deja Vu's taas Live kontsert, kus seekord astus üles noor rokkar Artjom Savitski.

Kui Tavaliselt on üritusel esinejateks pigem sooloartistid, siis sel korral astus muidu bändiga pop-rokkmuusikat viljelev Artjom Savitski kuulajate ette akustilise kavaga  kostitades kuulajaid nii enda vanema, kui ka uuema loominguga ja lisaks ka maailmahittidega.

 

Artjom enne esinemist: Muidu on suvel esinemisi küll ja küll ning tegevust on alati, kuid Deja Vu Live'le ütlesin kohe jah! Deja Vu's on hea aura ja õhkkond ning mulle meeldib seal olla. Hea meelega annan seal suvise akustilise live'i,  naudin õhtut ja ootan ka kõiki sõpru minuga ühinema.

 

Kontsert oli väga meeldiv ja muusikavalik näis kõigile peale minevat. Tantsuplatsil oli nii Artjomi fänne, kes kaasa laulsid, kui ka paarikesi, kes mõnusa laulu saatel üksteise seltskonda nautisid. Ilusa ilma nautlejad said Artjomile kaasa elada ka terrassilt, kuhu mõnus kontsert ilusti näha-kuulda oli. Pidu jätkus varahommikuni.
 
Vaata pilte!

 

Sel reedel ootab Lounge Deja Vu's kõiki DiModa üritus, kus sel korral tutvustab enda Summer Collection "Limited Edition'it" AB Fashion. juba järgneval päeval, 26.07 saab Deja Vu'st aga taas slaavipärane peosaal, mis täitub  Babulja glamuuri, sära ja külalistega, kes kõik vanaemale külla tulevad. Toimub Deja Vu Babulja.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles