Laura Põldvere 2 miljoni eest USAs

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Põldvere
Laura Põldvere Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht

2. septembril Ameerikasse Bostonissse kooli sõitnud Laura Põldvere elu ja õpingud lähevad maksma ligikaudu 2 miljonit krooni.

Koit Toome sõnul alla 300 000 krooniga semestris seal toime ei tule, nimelt omandab ka Maarja-Liis Bostonis muusikalist kõrgharidust, kirjutas Kroonika.

«Tüdrukul on siht selge, teab kindlalt, mida tahab. Mis mõtet on siis päranduseks koguda. Parem annan praegu kõik,» ütles Laura ettevõtjast isa Ailar Põldvere tütre esikplaadi «Muusa» esitlusel.

Enne Ameerikasse sõitmist polnud Laural Bostonis kindlat elukohta, nüüd on noor lauljatar ema abiga siiski korteri leidnud.

«Homme kolin sisse! Väikesesse stuudiokorterisse üsna kesklinnas,» rõõmustas Laura.

19-aastane Laura on varem kodust pikemalt ära olnud vaid poolteist kuud, seetõttu pelgab ta veidi sõprade, vanemate ja tuttavate toetuse puudumist. Samas on neiu esimesed tutvused rahvusvahelises tudengiteseltskonnas juba teinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles