Kas tunned ära? Tanja postitas sünnipäeva puhul armsa beebipildi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Mihhailova beebina
Tanja Mihhailova beebina Foto: Erakogu

Täna, 19. juulil sai kaunis lauljatar Tanja Mihhailova 31-aastaseks. Tähtsa päeva puhul kostitas lauljatar fänne armsa pildiga lapsepõlvest, kus naine veel päris beebi on.

Oma sünnipäeva puhul Facebooki postitatud armsal pildil on Eestitt sel aastal Eurovisioonil esindanud lauljatar veel teki sees, ilmselt ema armastavad käed teda kinni katmas.

Särav Tanja on teinud mõnusa tähelennu, eriti just viimase aastaga, mis on naise jaoks väga kirjuks ja töörohkeks kujunenud.

Sel aastal sai lauljatar Kroonika kaanestaari selle aasta tiitli ning tegi suurepärase etteaste suurel eurolaval, kus Tanja imetlusväärselt laulis ja tantsis samaaegselt.

Meeletult tiheda ajakavaga Tanja annab regulaarselt esinemisi ansambliga Swingers ning esineb sel aastal ka Watergate'i ja Õllesummeri festivalil. Lisaks astub andekas ja töökas naine üles ka Tallinn Star weekendi raames, kus saab teda näha Andrea Bocelliga ühel laval.

Palju õnne Tanjale ka Elu24 toimetuse poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles