Galerii! Schlössle hotelli suveõues toimuvad hubased pop-up grilliõhtud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Schlössle hotelli suveterrass alustas pop-up õuegrilli üritustesari, mille käigus muutub suveterrass paar korda kuus grillväliköögiks, kus saab maitsta peakoka käe all valminud grillroogi.

Pop-up grilliköögis näevad külalised oma silmaga, kuidas road valmivad ning saavad Schlössle peakokalt Heimar Kuusklerilt parimaid grillinippe küsida. Grilliroogade valmistamiseks kasutatab Kuuskler spetsiaalset Green Egg grilli, mis võimaldab tänu oma keraamilisele sisule väga täpselt küpsetamistemperatuuri kontrollida.

Lisaks grilliüritustele saab Schlössle hotelli romantilisel siseõue suveterrassil saab suve lõpuni iga päev nautida live-muusika etteasteid ja hõrgutavaid roogi. Heimar Kuuskleri sõnul on menüü koostamisel arvestatud juba eelmiste suvede lemmikroogade kui ka uute suviste hõrgutistega.

“Peamiselt leiab menüüst kergeid suviseid roogi, milles kasutame hooajalist värsket toorainet. Näiteks pakume muuhulgas hommikuti püütud värsket siiakala ja vabajooksu pardimuna õunapuulaastutega suitsutatud pardifileega. Samuti ei puudu ka üks korralik burger, mis valmib naturaalsest lihaveisest,” kirjeldas Kuuskler.

Peakoka sõnul saab igal suveõhtul terrassil nautida muusikalisi etteasteid erinevatel artistidelt. “Kuna suvi on meil teatavasti niigi lühike, siis tuleb nautida iga suvepäeva. Nii astuvad Schlössle suveõues üles näiteks Georg Otsa nimelise muusikakooli parimad andekad noored muusikud,” lisas peakokk. Veel toimub suve jooksul akustilise kitarri- ja saksofoniõhtuid ja kohtab mitmeid üllatusesinejaid.

Hotelli Schlössle suveterrass asub romantilises sisehoovis paksude vanalinna müüride vahel. Menüüs pakutakse spetsiaalselt suveterrassi jaoks valmistatud suviseid roogi ja hotelli restorani a`la carte toite. Vihmase ilma korral saab einestada hotelli restoranis ning live-esinemisedki kolivad selleks ajaks restorani. Järgmised pop-up grilliüritused toimuvad 17. ja 31. juulil ning 14. ja 28. augustil – suure huvi korral lubab peakokk Heimar lisada ka eriüritusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles