«Lihatoitude ja vürtsikate toitude söömine on Grillfestil ning üldse suvisel ajal populaarne ja ülesöömine ning raskustunne kõhus pole võõrad paljudele. Selleks, et festivali külastajaid ei unustaks maitsvate, kuid raskete lihatoitude järel vett juua, püstitas Borjom naturaalse mineraalvee ala, kus sai organismi taastumiseks ja kergustunde saamiseks osta Borjomi vett ja niisama festivalimelust puhkamiseks piknikutekkidel aega veeta,» põhjendas oma festivalil osalemist Ieva Semerikovaite, IDS Borjomi Europe turundusjuht.
«Lisaks Borjomile oli Grillfestil esindatud ka Gruusia toidukultuuri pop-up restoran Tbilisi, mis pakkus festivalikülastajatele võimalust osta grusiinide lemmikpirukat hatšapurit. Kahepäevase ürituse jooksul loodame püstitati ka hatšapuri söömisrekord.»
Rahva meelt lahutasid särtsakad artistid Artjom Savitski ja Teele Viira.