Karmen Pedaru: valisin modellitöö, sest mul sai Eestist kõrini

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karmen Pedaru
Karmen Pedaru Foto: SCANPIX

Tippmodell Karmen Pedaru paljastas, et ta oli nooremana oma välimuse suhtes ebakindel ja ta hakkas modelliks, et Eestist minema pääseda.

24-aastane kaunitar rääkis netipoe Net-A-Porter ajakirjale The Edit, kuidas tema karjäär alguse sai.

Nimelt pakuti Karmenile 15-aastasena modellitööd ja samal ajal kohta Eesti jalgpallinaiskonnas. 

«Valisin modellinduse. Tahtsin lihtsalt Eestist välja saada. Oleksin välja saanud ka rahvusmeeskonnas mängides, kuid ainult Balti riikidesse, mitte kaugemale. Tahtsin Eestist väga-väga kaugele saada. Mul oli sellest kohast kõrini.»

Pedaru teismeliseaaastad polnud kerged. «Mul oli väga madal enesehinnang. Mul polnud mingisugust enesekindlust. Poisid pidasid mind koledaks,» tunnistas ta.

«Kuid äkitselt sattusin moemaailma ja inimesed vaatasid mind, öeldes, kui hea ma välja näen... See oli minu jaos mitmed aastad ebamugav. Kuid nüüd on mul abikaasa. Keegi, kes mind armastab!» naeris Karmen.

Vaid kümme päeva pärast oma esimese modellilepingu allkirjastamist lendas Karmen Indiasse ajakirja Teen Vogue fotosessionile. Karjäär viis ta peagi New Yorki, Londonisse, Pariisi ja Milanosse. Nüüd elab Karmen oma abikaasa Riccardo Ruini kodulinnas Roomas.

«Alguses meeldis mulle New York väga, kuid reisimist, mu pöörast tööd ja seda pöörast linna arvestades see enam ei sobinud mulle. Olen jätkuvalt külatüdruk, kellele meeldib rahulik elu. Nii kolisingi Rooma,» seletas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles