Anu Saagim: kaunite bikiinidega püütakse mehi

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

"Iga naine teab, et perfektsete rannariiete hankimine on üks maailma kurnavamaid tegevusi. Kui juhtub ime ja sa leiad oma figuuriga sobituvad unelmabikiinid, siis tasub sama tegumoega komplekte hankida igaks-juhuks mitu. Tõenäosusprotsent, et komistad sind rahuldava lõikega bikiinide otsa ka järgmisel hooajal on 0,001," pajatab Anu Saagim Kroonika Ilu-Eris.

Anu: Teada tõde on see, et kõik maailma naised riietuvad ühe põhimõtte järgi - nad panevad üll vaid sellised suled, mis ärritavad teisi naisi. Bikiinid on erand, nendega püütakse mehi. 

Ideaalne rannariietus paljastab, peidab, tõstab esile ja pitsitab just õigetest kohtadest. Loomulikult tuleb need hankida ka vastavalt harrastustele ehk siis mida armastad tavaliselt rannas teha. On liival aelemise bikiinid, rannakad frisbee ja sulgpalli mängimiseks, surfamiseks ja ujumiseks paslikud trikood, kuid loomulikult ka basseini ääres šampanja nautlemise ja pidutsemise überseksikad bikiinid.

Seitse näpunäidet, mida tasuks siiki silmas pidada:

1. Iga inimese proportsioonid vajavad pisut kohendamist. Õige bikiinivalikuga või õige lõikega ujumistrikooga võib esile tõsta rindu ja peput ning peita talve jooksul tekkinud tüütuid iluvgu.

2. Tutid, volangid, prindid ja kirkad värvid tõmbavad endale tähelepanu ja teevad teatud kohad visuaalselt suuremaks. Ühevärvilised, lihtsa tegumoega ja tumedad toonid teevad sind peenemaks ja jätavad alati luksuslikuma mulje.

3. Suurte tissidega tasuks valida laiade õlapaeltega ja tugikaartega rinnahoidjad. Klassikalised kolmnurgad peenikeste nööridega sobivad kriipsujukudele ja väikeste rindadega nümfidele.

4. Ujumistrikoo tasub valida neil, kes pole talvel viitsinud trenni teha ja kelle kõht kipub inetult üle värvliääre ronima, eriti istudes. Kvaliteetsest materjalist trikool on korseti efekt. Erilist tähelepanu tasuks sel juhul pöörata kauni lõikega dekolteele. Muuseas, hästi istuvat trikood võib suvel vabalt kasutada ka topina seelikut või pükse kandes.

5. Parima bikiinipaari leiab ainult varudes piisavalt aega ja kannatust, et proovida erinevaid tegumoode ja värve. Igal valmistajal vahelduvad suurused suvaliselt, seega pole mõtet bikiine osta kataloogidest.

6. Kindel valik on pea alati nn nööridega bikiinid, sest paela pikkust saab reguleerida. Kui tahad tagumikku peita ja otsustad boxer-tüüpi bikiinide kasuks, siis arvesta, et need teevad jalad automaatselt lühemaks ja jässakamaks.

7. Hankida võiks rinnahoidja, kust on võimalik paelad eemaldada või mõnusalt alla lasta, et ei jääks päevitustriipe õlgadele või dekolteele. Need on inetud, kui paned selga avara lõikega õhtukleidi. Soovitan silikoonist ääri või paelu rinnahoidjatele, mis hoiavad need mõnusalt omal kohal.

Sel hooajal on õnneks kõik moes. Nii mini-mini bikiinid, kui ka üle naba ulatuvad püksikud. Kirju-mirjud ja vallatud volangikesed. Kõik lillekesed saavad sel suve rannal vabalt õitseda!

Mehed ja rannamood?

Anu: Soovitan neil googeldada David Beckhami trussoonipilte ja rohkem sõnu pole vajagi?

Päikselist suve kõigile!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles