Aasta paar Marilyn Kerro ja Aleksandr Šeps: me ei püüelnud selle poole, mis välja tuli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro ja Aleksandr Šeps võõrustasid Maire Aunastet oma Moskva kodus
Marilyn Kerro ja Aleksandr Šeps võõrustasid Maire Aunastet oma Moskva kodus Foto: ETV

Maire Aunaste käis «Tõuse ja sära» hooaja viimases saates külas neljatoalises Moskva korteris elaval Marilyn Kerrol ja Aleksandr Šepsil.

Šeps võitis ülipopulaarse telesarja «Selgeltnägijate tuleproov» neljateistkümnenda hooaja ning Kerro sai samas saates teise koha. Paar on Venemaal ülituntud, kuid sellest hoolimata pole nende käitumises kübetki staaritsemist ja nad ei aja oma erilise andega kullamägesid kokku.

Telekanali TNT vaatajad hääletasid Šepsi ja Kerro aasta paariks, mille üle nad ise väga imestasid.

«Võibolla sellepärast saimegi aasta paariks, et me ei püüdnud seda. Kuigi see probleem on, et inimesed arvavad, et see on reklaamitrikk. Tühja kah, me ei püüagi kedagi veenda või ümber veenda. Me ei püüelnud selle poole, mis välja tuli,» ütles Aleksandr.

«Me ei teinud mingeid PR-aktsioone ega sõitnud metroos inimeste ees kallistades ja suudeldes. Meid isegi provotseeriti saates mingitele tegudele, kui meie konkurendid üksteise järel midagi arutasid. Kuid me ei ajanud mingit sihti taga,» kinnitas mees.

Kerro ja Šeps paljastasid ka, et neil on plaanis uus teleprojekt, kuid sellest ei tohtinud nad täpsemalt rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles