Galerii: Naistemagnet Uku Suviste restoran Nipernaadi avapeol

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreutzwaldi hotell Tallinnas avas Nipernaadi restorani suvehooaja.
Muusikalise vahepalaga esinesid superstaari saates tuntust kogunud Artjom Savitski ja hõbekõri Uku Suviste (pildil)
Kreutzwaldi hotell Tallinnas avas Nipernaadi restorani suvehooaja. Muusikalise vahepalaga esinesid superstaari saates tuntust kogunud Artjom Savitski ja hõbekõri Uku Suviste (pildil) Foto: Paul Meiesaar

Reedel, 16. mail avas Hotel Kreutzwald Tallinnas restoran Nipernaadi suvehooaja.

«Kreutzwald hotelli Nipernaadi restoran on osake Eestimaisest maagiast. Soovingi esmalt öelda suurimad tänud Kreutzwald Hotel Tallinn omanikele, kes hindavad väga Eesti kööki ja kultuuri. See on kingitus Eestimaale!» rääkis avamisel restorani tegevjuht Heli Lillepalu

«Ootame kõiki siia uudistama. Tulge ja veetke oma erilised hetked meie juures! Nautige hõrgutavaid roogi ning kindlasti kutsun kõiki külla koos pere ja sõpradega. Lisaks tasub külastada ka meie Jaapani spaad,» lisas Lillepalu. 

Unique Hotels ketti kuuluva Kreutzwaldi hotelli restorani Nipernaadi peakokk Jevgeni Cherdantsev lubab gurmaanidele puhtaid, lihtsaid ja tuttavaid kodumaiseid maitseid ning võimalikult palju kohalikku toorainet: kala Peipsi järvest ja Pärnu lahest, juurikaid, salateid ja ürte nii Vihula Mõisast, kui Kopra Karjamõisast, kanaliha Põhja-Eestist, veise- ja sealiha Lõuna-Eestist.

Nagu August Gailiti Toomas Nipernaadi, rändas ka restoran Nipernaadi Eestis ringi, et koguda inspiratsiooni siinsetest naturaalsetest talutoodetest ja kohtuda kohalike rannakalurite- ning väiketalunikega, kes on kasvatanud oma tooteid hoole ja armastusega. Palju toorainet tuleb Vihula Mõisa öko-Farmist Lahemaa Rahvuspargis.

Restorani meeskond soovib, et külastaja lauale jõuaks toit koos rännulooga Eestimaa erinevatest paikadest. Nipernaadi on paik, kus saavad kokku hea Eesti toit, külalislahkus, soojus, väga toredad külalised, et oleks mõnus koos olla.

Restorani avamisel oli kohal ka hulk staare. Teiste seas superstaari saatest tuntust kogunud  Artjom Savitski, ärinaine Beatrice, ajakirja Golf peatoimetaja Ivika Liblik, staarkulturist Argo Ader ning paljud teised. Uku Suviste hullutas naisi, lauldes restoran Nipernaadi suvehooaja avatuks.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles