Anu Saagim: jumal tänatud, et vanemad sundisid mind sporti tegema!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel pühapäeval kell 10.00 on Maire Aunaste jutusaates "Tõuse ja sära" külas bravuuritar Anu Saagim. Põnevaid külalisi on veelgi ning muusikat teeb "Eesti Laulult" tuttav bänd Super Hot Cosmos Blues Band.
Sel pühapäeval kell 10.00 on Maire Aunaste jutusaates "Tõuse ja sära" külas bravuuritar Anu Saagim. Põnevaid külalisi on veelgi ning muusikat teeb "Eesti Laulult" tuttav bänd Super Hot Cosmos Blues Band. Foto: Ülo Josing/ERR

Anu Saagim meenutas ETV saates «Tõuse ja sära», et suurem osa tema lasteaia- ja kooliajast oli tihedalt seotud trennidega.

«Mäletan, et ma olin päris väike titt, kui mind pandi iluvõimlema ja iluuisutama. Ei tulnud kõne allagi, et ma oleks saanud lasteaias lõunauinakut magada. Kui teised magasid, siis vanaema tuli mulle järgi ja läksin trenni,» vahendab Menu Saagimi sõnu.

Koolis tegeles Anu korvpalli, kergejõustiku, suusatamise ja teistegi spordialadega ning nüüd, aastaid hiljem on ta selle eest tänulik: «Vaatan peeglisse ja ütlen, et jumal tänatud, et mu vanemad sundisid mind sporti tegema!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles