Galerii: Suur USA hobiautode kogunemine Tallinnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Traditsiooniliselt kord aastas, kevadel, toimub Tallinnas peamiselt Ameerika päritolu autode kogunemine, näitus-show ning paraad ehk kruiis (cruise), millega hobiautod alustavad oma järjekordset suve-hooaega. Üritusele on siiski alati oodatud ja kutsutud ka kõik muud klassikalised ja omapärased sõidukid, olenemata päritolumaast. 
 
Tänavune kogunemine toimus laupäeval, 3. mail Pirita teel. Sel aastal toimus selline hooaja avamine juba 10. aastat! 

Mootorsõidukeid kogunes Pirita teele ca 250 ringis. Ürituse ajal aitasid meeleolu luua nii päevajuht, kui ka erinevad show-elemendid. Sel korral oli kogu ürituse läbivaks teemaks 80ndate Hair Rock / Metal.


Hobiautode üritus on heategevuslik ning kõikidele tasuta! Juba algusaastatest alates on ürituse üheks eesmärgiks propageerida turvalist liiklemist ning üritusega soovitakse pöörata enam tähelepanu ohutule liiklemisele. 

Ka seekord räägiti ohutu liiklemise teemadel, tutvustati erinevaid autospordi võimalusi ja -võistlusi, mis on kooskõlastatud Eesti Autospordi Liiduga ja kus on alati täidetud kõik esmased turva- ja ohutusnõuded.

Huvitavamatele hobiautodele pälvisid  žürii poolt auhinnad

Auhinnad ilusaimatele masinatele anti kolmes kategoorias:
- kõige atraktiivsem Ameerika päritolu auto
- kõige atraktiivsem klassikaline auto
- "Suve hobiauto 2014"
- Eesti Cadillac'i klubi eriauhind
  

Vaata mahukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles