Anu Saagim koolikiusamisest: õpetaja ütles, et näen välja nagu hunnik konte, mida katab peotäis kaltse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI moeshow 2014 kavandid toodud! Viimase hetke liblikad 28.03.14 
Anu Saagim
ERKI moeshow 2014 kavandid toodud! Viimase hetke liblikad 28.03.14 Anu Saagim Foto: Karli Saul/SCANPIX

Elu24 glamuurne peaotimetaja Anu Saagim karmis võtmes koolikiusamist enda nahal tunda ei saanud, aga see-eest kutsuti teda koolis kondiklibuks ja luukereks.

«Eriti valus oli, kui üks õpetaja teiste ees ütles, et näen välja nagu hunnik konte, mida katab peotäis kaltse,» meenutab Saagim ajakirjas Pere & Kodu.

Seejärel kihvatas Saagimil: «Ma teile veel näitan!»

Ja nii kurioosne kui see ka pole, hakkaski naine modellindusega tegelema. Seda nähes olid kiusajad ja ilkujad muidugi väga pettunud.

Saagim leiab, et kiusamisest võib isegi kasu olla, sest kui klassiõed temaga nii üleolevalt käitunud ei oleks, siis ilmselt poleks ta ka nii palju pingutanud. "Kui nüüd neid kooliaegseid "kõvasid tegijaid" vaatan, mõistan, et tegelikult ratsutasid nad oma vanemate positsiooni ja rahakoti peal. Praeguseks on paljudest neist saanud käega löönud keskpärased ning kohati elus isegi pettunud inimesed. Nad ei pinguta millegi nimel."

Julgustuseks: ärgem peljakem riske ega ebaõnnestumisi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles