Video: Usain Bolt imiteeris avalikult seksi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt imiteeris avalikult seksiakti
Usain Bolt imiteeris avalikult seksiakti Foto: Youtube

Jamaica sprinter Usain Bolt pani Briti firma Virgin Media tegelased punastama kui ta Trinidadis ja Tobagos esitas karnevali eelsel peol seksitantsu.

Virgin Media mitmes reklaamis üles astunud olümpialegendi nähti seksi imiteerimas Port of Spaini Momentum ööklubis, edastab Daily Mail.

Bolti sõnul on tegemist ta kodumaal Jamaical populaarse tantsuga, millega imiteeritakse seksiakti.

Olümpiarekordiomaniku Bolti seksitantsu jäädvustasid nii meedia kui ka seda vaadanud.

Fotodel on näha pikakasvulist sprinterit olemas ühe kohaliku naise taga kui nad laval koos tantsivad. Bolt suhtles laval olles ka publikuga.

Bolt teatas oma esinemisest Instagramis.

Bolti tuntakse kui «maailma kõige kiiremat meest», kuna ta on püstitanud nii 100 kui 200 meetri jooksus maailmarekordeid.

Bolt on püstitanud olümpiamängudel kolm maailmarekordit ning võitis 2008. ja 2012. aasta olümpial 100 ja 200 meetri jooksus kuldmedali.

Virgin Media ei soovinud Bolti hiljutist etteastet kommenteerida.

Kuigi seksitants on Jamaicas väga populaarne, hoiatavad meditsiiniasjatundjad selle eest, kuna on teada juhtumeid, milles meeste peenis on kannatada saanud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles