Anu Saagim «grillimissaatest»: võimalik, et tuleb abielulahutus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim
Anu Saagim Foto: Peeter Langovits / Postimees

Eesti staar ja meelelahutuslehekülje Elu24 peatoimetaja Anu Saagim sõnas väljaandele Iltalehti, et Soome «grillimissaade» võib kaasa tuua abielulahutuse.

Saagimit tuntakse Soomes kui disainer Ristomatti Ratia abikaasat ja teravkeelset soomlaste kritiseerijat.

Eriti skandaalsed on olnud Saagimi kommentaarid Soome naiste kohta.

«Olen öelnud soomlannade kohta, et nad on paksud, lollid ja inetud. Nüüd saan kõik selle oma kael, sest mind saab avalikult kritiseerida,» muigas Eesti staar.

Saagimi sõnul ta kaalus üsna kaua, kas osaleda saates «Roast».

«Vaatasin internetist USA «Roasti» varianti. Ma ei olnud sellest varem kuulnud. See oli kohutav! Esmane reaktsioon oli, et ma selles saates ei osale,» jätkas Saagim.

Ta muutis meelt pärast seda, kui vaatas Soome «grillimissaadet», kus «ohver» oli endine suusahüppaja ja nüüdne laulja Matti Nykänen. See oli jänkide versioonist pehmem.

Saagimi sõnul on tal aastatega tekkinud nii paks nahk, et ta suudab kõigele talle kaela valatavale vastu panna.

«Minu töö on selline, et ma ei saa inimesi alati kohelda ja neist kirjutada pehmel toonil. Võimalik, et nüüdne kriitika minu aadressil tuleb mulle kasuks ja toob mu kahe jalaga maa peale,» nentis staar.

Saagimi «küpsetajate» seas on näiteks Soome meelelahutusmaailmast tuntud Lasse Norres, ärimees Jethro Rostedt, Big Brother saatest tuntud Iida Ketola ja telestaar Santeri Ahlgren.

Anu Saagimi abikaasa Ristomatti Ratiat ei näe oma naise «grillija» ega ka saate pealtvaatajana.

Esmalt Ratia lubas tulla «grillijaks», kuid siis hüppas alt. Siis ütles, et tuleb pealtvaatajaks, kuid ta loobus sellestki.

«Ma ei tea, kes talle eemale hoidmiseks nõu andis. Olen kindel, et Ristomatti tahtis tulla, kuid «sõbrad» vist hoiatasid ja ta ei julge,» nentis Saagim.

Ristomatti Ratia sõnul sõidab ta naise saate ajaks välismaale. Saagimi kinnitusel on ta mees ka varem tema tempude tõttu kannatanud.  

«Talle ei meeldinud näiteks kui ma osalesin Big Brother tõsielusaates. Võimalik, et nüüdne saade toob kaasa abielulahutuse,» viitas Saagim intervjuule, mille mees andis pärast Big Brother saadet.

Saagimi sõnul tuleb lahutuseteema alati siis üles, kui ta mõnes Soome saates osaleb.

Saagim paljastas, et tal on väga kiire aeg. Ta tahaks puhkusele sõita, kuid tal ei ole aega isegi selleks, et ta saaks minna oma Saaremaa suvekodusse.

«Õnneks paistab juba päike ja tundub kevadine. Suvel saab siis pikemalt puhata,» lausus Saagim.

Anu Saagimit «grilitakse» 22. märtsil Helsingis restoranis Apollo. Hiljem näidatakse seal tehtud lindistust IL TVs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles