Taavi Rõivas seab end sisse uude kabinetti ja uude elamisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna inimlik pale: Taavi Rõivas  elukaaslase Luisa Värgi ja tütre Miina Rihannaga. «Kuigi palju on üldistada,» lausub Rõivas, «et nüüd, minu ministriks saades, hakkab Reformierakond kohe tohutult rohkem minu nägu olema.»
Reformierakonna inimlik pale: Taavi Rõivas elukaaslase Luisa Värgi ja tütre Miina Rihannaga. «Kuigi palju on üldistada,» lausub Rõivas, «et nüüd, minu ministriks saades, hakkab Reformierakond kohe tohutult rohkem minu nägu olema.» Foto: Peeter Langovits

Taavi Rõivase jaoks on huvitavad ajad! Peagi peaministri ametisse asuv Rõivas kolib vaat et ühtaegu sisse nii oma uude kabinetti kui ka uude elamisse – korterisse, mis asub tema töökohast Toompeal vaid põgusa jalutuskäigu kaugusel.

Seni Viimsis resideerunud perele ostis Rõivas uue korteri läinud aastal, aga kuna selle kujundamine ja sisustamine on suurem ning aeganõudvam ettevõtmine, sai see kuuldavasti alles hiljuti viimse liistuni valmis putitatud, vahendab ajakiri Kroonika.

Tulevase peaministriproua Luisa Värgi kireks on sisustusajakirjade sirvimine. Naisel on ka piisavalt head maitsemeelt, et sisekujundaja kätt abiks vaja ei ole ja saab värske kodu kallal ise nokitsetud.

Lisaks korraldas Luisa ka nende ühisele tütrele Miina Rihannale vahva 5. sünnipäeva peo, milleks naine meisterdas ise vahvadi meeneid ja maiuseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles