Paljastavad videod: Justin Bieber ülbitses tunnistajapingis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SCANPIX

Kõmusait TMZ sai enda kätte nelja ja poole tunnise video Justin Bieberist tunnistajapingis.

Nimelt süüdistab üks fotograaf laulja ihukaitsjat enda ründamises ning kohtuasjast on sunnitud osa võtma ka Bieber.

TMZ tegi vaatajatele asja lihtsaks ja lõikas pikast videost neli klippi, mis Bieberi suhtumist kõige paremini illustreerivad.

1. Ülbe Bieber. Ta lihtsalt ei suuda varjata üleolevust fotograafi advokaadi suhtes ning see tuleb üsna koledalt välja. Selline oli Bieberi suhtumine terve küsitluse vältel.

2. Armuvalus Bieber. Selena Gomez on ilmselgelt lauljale valus koht, sest kui advokaat teda mainib, lähevad kõik närvi. Bieber kisub lõpuks endalt mikrofoni küljest ja ta tormab koos oma advokaadiga ruumist välja.

3. Riiakas Bieber. Ta võrdleb enda ülekuulamist saatega «60 minutit». See on lihtsalt naljakas.

4. Lugupidamatu Bieber. Kui talt küsitakse, kas Usher avastas ta, teeb Bieber oma mentorit maha ja ütleb, et tegelikult avastati Youtube'is. Lisaks üritab ta öelda, et ta oli iseenda edu võtmeks (instrumental), kuid ütleb selle asemel: «I was detrimental to my own career» ehk et ta on iseenda karjääri kahjustaja...

Vaata TMZ videoid allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles