Vanglas istuv Nõia-Ints otsib endale naist!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mõned aastad tagasi eesti meelelahutusmaailma vallutanud Indrek Leibur aka Nõia-Ints kiidab Tartu vangla elu ja loodab endale vangistuse ajal naise leida, kellega uus pere luua, vahendab tartuekspress.ee

Oma pika vanglastaaži jooksul on Nõia-Ints istunud nii kolooniatüüpi Patareis, kui ka Murru vanglas. Intsu arvates on Tartu kinnipidamisasutus ja Murrus istumine nagu öö ja päev. "Murrus olime ikka mitmesajakesi pidevalt koos, tekkis oma hierarhia ja autoriteedid. Olen ka ise seda tüüpi, keda kohe tõmbab magnetiga teiste pahade poiste poole. Nii nägin seal pealt peksmisi ja isegi tapmist."

"Kord näiteks andsin oma telefoni ühe poisi kätte, kes seda tagasi ei toonud, väites, et korrapidaja võttis ära. Teadsin, et nii see olla ei saanud, ja peksime ta raudkangidega läbi. Mind mõisteti üliraskete kehavigastuste tekitamises süüdi ja see lisas karistusajale tublisti juurde. Tüüp oleks ära ka surnud, aga oli õnneks laksu all ja see ta vererõhku üleval hoidis."

"Samas sain ka ise peksa, kui minu kaudu liikuma pidanud amfetamiin kohale ei jõudnud. Anti raudkangidega, nii et peas on armid siiani näha. Üldiselt käisidki peksmised ikka kambakesi, üks ühele vastasseise esines harva," pajatab Ints ja lisab, et Tartu vanglas pole taolised kambakad võimalikud, sest kambrisüsteem on hierarhia ära lõhkunud. Tema arvates on tingimused leebed ja tal vanglas isegi sellepärast pisut igav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles