Aivar Riisalu: eesti naine on oluliselt tublim kui eesti mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vabariigi 96. aastapäeva pidulik vastuvõtt Pärnu kontserdimajas. 
Aivar Riisalu koos kaasaga
Eesti Vabariigi 96. aastapäeva pidulik vastuvõtt Pärnu kontserdimajas. Aivar Riisalu koos kaasaga Foto: Mihkel Maripuu

Poliitik Aivar Riisalu (52) on olnud kuus suhet, mis on olnud pikemad kui üks aasta. Abikaasa Marinaga on Aivar koos olnud juba viis ja pool aastat.

Aivari arvates on eesti naine oluliselt tublim kui eesti mees ja et eesti naine on tõsiste probleemide ees, kuidas leida endale vääriline elukaaslane eesti keelt emakeelena kõnelevate meeste hulgast, kirjutab Naised.

«Kui vaatame ringi suurtes tõmbekeskustes, ei paista see silma, aga väiksemates kohtades on hammasrataste vahele jäämist või tahtmatust või suutmatust oma saatust kujundada noorepoolsemate meeste hulgas oluliselt rohkem kui naiste hulgas,» filosofeerib Riisalu.

«Ma ei tea väga palju ennast rentslisse joonud naisi, aga rentslisse joonud mehi on näha igal sammul. See on kurb,» leiab piprase suuga poliitik.

Mida arvad sina meeste ja naiste olukorrast ja hakkamasaamisest Eestimaal? Kas olukord on tõesti nii trööstitu, kui arvab ärimehest poliitik Aivar Riisalu?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles