Enne ja pärast: Jüri võttis kaalusaates alla 32 kilo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 sarja «Kaalul on rohkem kui elu» seekordseks kangelaseks oli 157 kilo kaalunud Jüri.

Jüri ei teadnud enne saadet oma kaalu, sest kodukaalud keeldusid nii suure numbri näitamises. Spetsiaalse raksete asjade kaalumiseks mõeldud kaalu peale astudes lõi ette numbri 157, mis lõi Jüri pahviks. Ta võttis endale eesmärgiks kaaluda alla saja kilogrammi.

Saate lõpuks kaalus Jüri 125 kilo.

Jüri sõnul aitas saates osalemine teda tagasi spordi juurde ning kõige olulisem, et säästis maooperatsioonist.

«Oskan nüüd tervislikult toituda ja tervislikke maitsvaid roogasid valmistada. Ei uskunud, et kunagi veel tantsutrenni lähen, kuid saates osalemine andis mulle uue energia, et elus edasi minna,» kiitis 40-aastane mees.

Jüri jaoks oli kõige keerulisem ebatervislikust eluviisist lahti rabelemine. «Trennis oli kõige raskem piisavalt pingutamine, toitumise juures õigesti söömine. Samas on vanadest harjumustest  loobumine koos grupi mõttekaaslastega lihtsam,» kirjeldas Jüri ja lisas, et liigsöömine on nagu narkomaania, mis tänu headele maitsetele tekitab inimeses sõltuvust ning tulemus ongi ülekaal ja sellega kaasnevad haigused.

«Kaalul on rohkem kui elu» on TV3s kolmapäeviti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles