Auri Hakomaa: restoran-klubi Clazzi aeg sai Tallinna jaoks läbi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clazz kutsus suvisel õhtul sõbrad külla, tutvustamaks viski mitut erinevat nägu: nii näiteks pakuti mekkimiseks viskifännist restoraniomaniku Auri Hakomaa erinevatelt rändudelt pärit leide, räägiti viski ajaloost ja olemusest.
Clazz kutsus suvisel õhtul sõbrad külla, tutvustamaks viski mitut erinevat nägu: nii näiteks pakuti mekkimiseks viskifännist restoraniomaniku Auri Hakomaa erinevatelt rändudelt pärit leide, räägiti viski ajaloost ja olemusest. Foto: Toomas Tatar

Eile õhtul avastasid mitmed Clazzi fännid, et koht on kinni ning sinna ei saagi enam õhtut veetma minna. Täna saabunud vihjete põhjal Elu24 toimetusele selgus, et koht on lõpetanud tegutsemise. Clazzi omanik Auri Hakomaa kinnitab fakti teadaandes Elu24-le.

«Restoran-klubi Clazz (OÜ Starmayer International) on lõpetanud enda majandustegevuse ja esitanud seisuga 18.02 pankrotiavalduse. Kogu pankroti protsessi  hakkab haldama kohtu poolt nimetatud pakrotihaldur.  Personaliga puudutavaid küsimusi lahendab Eesti Töötukassa ja Eestis kehtivad seadused,» annab Clazzi omanik kirjalikult teada.

Kommentaariks sulgemise kohta ütleb Hakomaa, et Clazzi aeg sai Tallinna jaoks läbi:«Kvaliteetse muusika ja hea söögiga kohale oli algusest peale väike klientuuri segment, samas suurele osale klientidele oli Clazz ainuke ajaveetmiskoht, mida külastada pealinnas.»

«Mul on olnud rõõm arendada ja toetada Eesti elavat muusikat Clazzis 7,5 aastat. Kahjuks on see periood lõppenud. Loodan, et leidub innukaid jätkaid, kes saavad arendada muusika-toitlustusäri,» lisab Hakomaa lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles