Kerli tülitses bussijuhiga: ma pole kuskil näinud sellist ebaviisakust nagu Eestis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMA gala aftekas -Kerli Kõiv
EMA gala aftekas -Kerli Kõiv Foto: Jelena Rudi

Eelmisel nädalal Eesti Muusikaauhindade galal esinenud lauljatar Kerli Kõiv jagab oma muljeid kodumaal käigust Buzznetis avaldatud ingliskeelses blogis.

Kerli tänab kõiki toredaid inimesi, kes tema show valmimisele kaasa aitasid, nende hulgas Villiko Kruuset, Liina Steini ja Andrest, kes tal aitas kõrgusekartusest üle saada.

Postitus lõpeb aga mõru noodiga.

«Eriliselt tunnustan kõiki eestlasi, kes suudavad selles paigas positiivsust säilitada. Te olete imelised! See koht on superpime ja superkülm ning inimesed suudavad olla ebaviisakamad, kui olen kuskil mujal maailmas näinud. Tülitsesin bussijuhiga, kes karjus mu peale, kuna ma piisavalt kiiresti bussist maha ei läinud. Seda riiki on palju kordi okupeeritud ja lüüasaamine püsib jätkuvalt minu rahva DNAs. Seetõttu ei seisa keegi enda eest ja see tüüp oli üsna šokeeritud, et ma talle midagi vastu ütlesin. Tal kukkus suu lahti!» kirjeldas Kerli.

«Usun väga positiivsusesse ja zen'i ning ma ei tee enam head nägu, kui inimesed minuga halvasti käituvad. Luban enda sisemisel lõvil möirata, kui aeg ja koht nõuab enda või oma lähedaste eest välja astumist. Põrgusse ebaõiglus. Ma ei kavatse ebaõiglust taluda ning pealt vaadata, kuidas ka teisi inimesi halvasti koheldakse,» lisas ta.

Loe Kerli blogi ja vaata EMA gala kaadritaguseid pilte SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles