«Night Chati» Carmen: see oli näitemäng ja ma olin kaine!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Night Chati Carmen: see oli näitemäng ja ma olin kaine!
Night Chati Carmen: see oli näitemäng ja ma olin kaine! Foto: Reporter.ee

Kui Kanal 12 jutusaade «Night Chat» öösel kella kahe paiku eetrisse läks, tervitas vaatajat ühe magava inimese tagumik - kodanik oli saatejuhi diivanile külili visanud ja siis uinunud.

Õndsa une magaja oli saatejuht Carmen, kelle äratas lõpuks kaassaatejuht Eeva, kelle peale Carmen siis näiliselt vihastas.

Carmen kinnitas «Reporterile», et otse-eetris magamine ja tüli oli näitemäng ning stuudios mingit joomingut ei olnud.

«See oli teadlikult tehtud temp ja tegelikult pole keegi seal alkoholi pruukinud. Jägermeisteri pitsi sees oli Coca-Cola. Nagu sa nägid, oli seal mul üks Coca-Cola pudel,» rääkis Carmen «Reporterile».

«Mul oli idee, et teeks triki inimestele, et Carmen oleks nagu eelnevalt pidu pannud, nagu tal oleks just olnud palgapäev. Siis saigi kokku lepitud, nagu tema oleks ka hilinenud sinna saatesse. Saade oleks siis peale hakanud nii, et Carmen magab seal, tagumik urvakil. See oli taotluslik, et panna inimesi mõtlema, kas tasub ikka kõike uskuda, mida meedias näha,» seletas Carmen.

Vaata intsidenti Reporter.ee videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles