Kuula Renate uut lugu «Teekond Hingeni»! Kuidas meeldib?

Elu24.ee muusikatoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaalt pärit Renate Saluste tutvustab homme Pärnus oma teist albumit.
Järvamaalt pärit Renate Saluste tutvustab homme Pärnus oma teist albumit. Foto: Erakogu

Üks Youtube`s enim vaadatud Eesti muusikaartiste Renate, andis 7. jaanuaril välja uue loo «Teekond Hingeni».

Laulu sõnad ja viis on neiu enda kirjutatud 2013. aasta suvel. Laul räägib kaudselt armastusest, kuid peamiselt just teekonnast oma hinge sisemusse, et märgata õigeid teid ja teha õigeid otsuseid.

Neiu soovitab oma mõtete paremaks teadvustamiseks teha tänapäeva kiires klikimaailmas võimalusel üks täiesti arvuti- ja Internetivaba päev nädalas.

«Selle päeva jooksul on kindlasti võimalik märgata asju, mida tavarutiinis tähele ei pane ning ka lähedaste jaoks jääb rohkem aega, maailm tundub kohe värvilisem. Olen peaaegu kaks kuud järginud eesmärki, et pühapäevad oleksid Internetivabad ja see tähendab ka et mobiili-internetist vabad. Kindlasti on see ka minu uusaastalubadus, mida edasi täidan,» ütleb Renate. 

2013. aasta lõpp oli Renatele edukas. Selgus, et albumilt «Teispoolsusest» pärinev singel «Stiihia» oli nelja kuulatuima Eesti loo seas Youtubes aastal 2013 ning laulud «Kuues meel» ja «Stiihia» olid sees paljude raadiojaamade aastalõputabelites.

Kuula Renate uut lugu «Teekond Hingeni»! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles