ELU24 LIVE/ Külas käisid Getter Jaani ja Maia Vahtramäe

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 toimetuses käis külas eriti särav ja särtsakas tandem: lauljatarid Getter Jaani ja Maia vahtramäe, kes andsid välja ka ühise popsingli «Meelelahutajad». Getteri ja Maia külaskäiku saad taas vaadata Elu24 lehelt!

Lauljatar Getter Jaani on sündinud 3. veebruaril 1993 Tallinnas ja sai eestlastele tuntuks saate «Eesti otsib superstaari» kolmandast hooajast. Jaani saavutas saates 4. koha.

2010. aastal alustas Getter koostööd plaadifirmaga Moonwalk, mis pani alguse tema soolokarjäärile.

Debüütsingli «Parim päev» produtseeris Sven Lõhmus ja sellest sai aasta mängituim raadiohitt Eestis.

2010. aasta juunis ilmus lühialbum «Parim päev» EP ja 2011. aasta mais «Rockefeller Street».

26. veebruaril 2011 võitis Getter Jaani lauluvõistluse Eesti Laul 2011 ja ta esindas Eestit 56. Eurovisiooni lauluvõistlusel Düsseldorfis lauluga «Rockefeller Street».

Jaani lugu pääses finaali, kus tuli leppida 24. kohaga. Jaani lohutas ennast sellega, et vähemalt ületas Eesti need riigid, kes üldse finaali ei pääsenud.

Getter lõpetas Tallinna Kristiine Gümnaasiumis 9. klassi, pärast mida asus õppima Tallinna Tööstushariduskeskuses rätsep-stilisti eriala. Lisaks on Getter õppinud Kaari Sillamaa Laste Kaunite Kunstide Koolis.

Aastal 2011 osales Getter Jaani koos Ott-Sander Palmiga Kanal 2 saates «Tantsud tähtedega». Saade tõi kaasa ka armumise ja Ott-Sander Palmiga elab Getter praegu koos.

Getter lõi kaasa ka eelmisel hooajal paroodiasaates «Su nägu kõlab tuttavalt», kus ta jõudis finaalis neljandale kohale.

Andekas kaunitar on osalenud ka mitmetes muusikalides ja astunud üles ka näitlejana filmis «Tuhkatriinu» ja telesarjas «Riigimehed», kus ta mängis episoodiliselt iseennast.

Lauljatar Maia Vahtramäe on sündinud 20. oktoobril 1991. aastal ning sai eestlastele tuntuks ansambli Põhja-Tallinn solistina.

Mullu märtsis menubändist lahkunud Maia plaanib alustada soolokarjääri.

Mõnda aega aja maha võtnud Maia aga on taas tegusaks muutunud ning lõi edukalt kaasa ka teisel hooajal telešõus «Su nägu kõlab tuttavalt», kus naine kehastas suurepäraselt nii kodumaiseid artiste kui ka välismaiseid muusikuid.

Varasemalt popisugemetega hiphopibändis laulnud ja nüüd soolokarjääri alustav Maia teab, et tema muusika on kindlasti tema enda loodud sõnadele, aga mis stiil täpsemalt välja kujuneb, oleneb muusikutest, kellega ta lõpuks koostööd tegema hakkab.

Getteri ja Maia ühine singel «Meelelahutajad» rõõmustas eestlasi 2013. aasta novembris.

Maia Vahtramäe sõnul oli alguses teda ja Getterit korraga ühes loos küllalt keeruline ette kujutada, kuid täna see enam nii võimatu ei tundu.

Getteri sõnul on lugu «Meelelahutajad» nagu tükike suve sinu südames kesk talvekargust, rõõmuvitamiin või energiasüst - mida just kuulaja parajasti soovib.

Tegemist on Maia Vahtramäe esimese singliga peale Põhja-Tallinnast lahkumist ja Getter Jaani esimese singliga peale rohkem kui pooleteistaastast vaheaega.

Vaata galeriist ja videost, kuidas otseülekanne toimetuses möödus ja mis lugusid noored staarid esitasid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles