Kairi närvid ütlesid üles, kuid koju läks Arni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairi ja Arni
Kairi ja Arni Foto: Kanal 2

Seekordsest saatest «Eesti tippmodell» pidi koju minema Arni.

Esimesel pildistamisel pidid tüdrukud kehastama hallipäist vanaprouat, kes joob nooruse eliksiiri. Teine pilt tuli teha noore ja rõõmsana. Vanaks naiseks muutumine oli modellide jaoks keeruline, sest uus välimus pakkus palju lõbu, kuid kehastada tuli väsinud ja masenduses inimest. «Väga raske on näha end vana inimesena,» tunnistas Kristine.

Teisel pildistamisel pidid tüdrukud poseerima spordikalendri jaoks. Enne tippfotograaf Kalle Veesaare objektiivi ette astumist tuli modellihakatistel mainitud aladega tutvust teha ning neid juhendasid tuntud Eesti sportlased ja tipptreenerid: korvpallur Gert Kullamäe, jalgpallur Martin Reim, vehkleja Irina Embrich, vabavõitleja Ott Tõnissaar, tennisist Rene Busch, ameerika jalgpallur Villu Jahimaa ja purilaudur Johannes Ahun. Igal neiul tuli anda endast parim kahes erinevas spordialas.

Kõige parema foto tegi Olga. Järgnesid Monika, Kristine ja Sandra. Viimasteks jäid Arni ja Kairi. Kohtunike ees seistes ütlesid Kairi närvid üles ja ta lahkus veel enne, kui otsust kuulis. Kairi jätkab võistlemist ja koju pidi minema Arni.

Vaata Kanal 2 saadet allpool:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles