Täna «Eesti tippmodellis» – üllatuskohtumine lähedastega teeb tüdrukud üliemotsionaalseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Eesti tippmodellis” – üllatuskohtumine lähedastega teeb tüdrukud üliemotsionaalseks!
“Eesti tippmodellis” – üllatuskohtumine lähedastega teeb tüdrukud üliemotsionaalseks! Foto: Kanal 2

Täna rabavad «Eesti tippmodelli” osalejaid vastakad tunded – nad pole juba nädalaid näinud oma perekonda ja lähedasi, nüüd tuleb neil aga sooritada ideaalne poodiumilkõnd just nende silme all. Isiklikud emotsioonid ja küsimus - kas ikka minu lähedased on rahva hulgas - segavad tüdrukute tööd aga märkimisväärselt.

Kuus võistlustulle jäänud tüdrukut on Rootsi reisilt tagasi. Sadamas võtab neid vastu kohtunik Toomas Volkmann, kelle käsul peavad neiud kummikud jalga tõmbama ja maale sõitma, kus neid ootab ees hirmutav väljakutse.

Otse tiigi pinnale on paigaldatud jalge all võbelev poodium, kus tuleb suure vaevaga tasakaalu säilitades moeetendus anda.

Tüdrukute jalgadesse lisab värinat teadmine, et neil tuleb esineda VIP-külalistele. Kui aga need erilised külalised lõpuks kohale jõuavad, põksuvad modellihakatiste südamed kõvemini kui kunagi varem - publikuks on palutud nende lähedased. Esialgu saavad tüdrukud ainult moelavalt kodustega pilke vahetada.

Kui teised neiud on rõõmsalt elevil, siis teistsugune ärevus valdab Arnit - tema ei märganud publiku hulgas ainsatki tuttavat nägu. Kas tõesti keegi ei tulnudki?

Pärast moeetendust lubatakse tüdrukud mõneks minutiks ka lähedastega kallistama ja muljeid vahetama. Sellest saab üliemotsionaalne hetk – kes kohtub elukaaslasega, kes lapsega, Arnil pole aga kedagi kallistada... Kuhu jäi tema ema ja lähedased?

Kui külalised on lahkunud, ootab tüdrukuid ees taas emotsionaalne kohtumine, kuid seekord tuleb tundeid teeselda. Põnev fotosessioon on samuti maaelu vaimus: see toimub otse põllul koos traktori ja kena päevitunud noormehega. Eesti disainerite uhketes kleitides neiud peavad kehastama mõisapreilisid, kel on lihtsa talupoisiga keelatud armulugu. See talupoiss on aga äraütlemata hea välimusega.

Väljahääletusel tuleb paljudel tüdrukutel kohtunikelt vastu võtta karmimaid sõnu, kui nad on seni kuulnud. Äreval hetkel tabab tüdrukuid aga taas šokeeriv uudis.

«Eesti tippmodell» on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast Tuuli Roosma «Saladusi».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles