Tipp ja Täpp avavad patjadel ühise fotonäituse

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 hooaja avapidu 2013. Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers
TV3 hooaja avapidu 2013. Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers Foto: Karli Saul/SCANPIX

Juba sel laupäeval avavad ühise fotonäituse reporter Mari-Leen Albers ja vabakutseline fotograaf Meelis Tomson. Järjekorras on tegemist neljanda näitusega, varasemalt on Meelisel olnud kaks ja Mari-Leenul üks näitus.

«Olime peaaegu aasta aega Eestist eemal ja fotosid sai sel ajal tehtud omajagu, otsustasime nad ikkagi piltidena välja trükkida ja ka teistele näidata,» räägib Mari-Leen.

«Kuigi veetsime aega nii Tais kui Austraalias, on piltidel suurem osa ikkagi Austraaliat,» paljastab aga teine näituse osapool Meelis.

Mari-Leen ja Meelis seiklesid aasta jooksul mööda suurlinnu ja külasid, kaevandusi ja kõrbesid, samas pikutasid nad ka palmide all ja nautisid elu. Kõik see jõuabki piltidele ja pildid omakorda patjadele.

«Ma tean, et varem on olnud fotonäitus patjadel küll, kuid mitte sellisena nagu meie seda teeme,» räägib Meelis.

marimell ehk Mari-Leen ja Meelis avavad oma näituse «Meie aasta eemal» 14. detsembri õhtul Butterfly lounge’s ja kõik huvilised on oodatud pilte vaatama ja Elina Borni kuulama. 

Mari-Leen ja Meelis ei suuda ära tänada kõiki oma sõpru, tänu kelleta see näitus poleks nii kiirelt valminud – Bellus, ABC Reisid, Absolut, Prike, Tridens, Eesti Pagar, E-sigaretipood, Imbi Ehted ja Käsitöö, Õhtuleht, Red Bull, Good Night.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles