Modellisaatest lahkus Grete

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti tippmodelli» võistlejad Aqva Spaas, Grete kehastas Cleopatrat
«Eesti tippmodelli» võistlejad Aqva Spaas, Grete kehastas Cleopatrat Foto: Jaanar Nikker

Seekordses Kanal 2 saates «Eesti tippmodell» pidi koju minema Grete. Fotosessiooni pilte näed siit.

Esimeses ülesandes pidid tüdrukud kehastama tuntud filmitegelasi. Kristiina-Liisa ja Monika kehastasid «Seksi ja linna» Carrie Bradshaw'd, Kairi ja Kristine Bondi-tüdrukut, Olga ja Sandra Lara Crofti ning Grete ja Arni Elizabeth Taylori Cleopatrat.

Fotosessioon kulges üle kivide ja kändude, sest tüdrukud ei leidnud fotograafiga kontakti. Nende arvates ei suhelnud mees nendega, vahtis tuima kalanäoga ega juhendanud üldse.

Fotograaf lükkas kriitika tagasi: «Nad on juba mitmed korrad pilte teinud ja võiksid juba aru saada, kuidas fotograafid mõtlevad. Päriselus on nii, et võetakse modell ja ta mõtleb koos fotograafiga, kuidas saada kätte parim pilt.»

Tüdrukud viidi seejärel tervisekontrolli. Ortroosikeskuses selgus, et peaaegu kõigil on probleeme rühi, jalalabade ning seljavaludega. Vahekaalumine tõi ebameeldiva üllatuse Kristinele ja Sandrale, kes kaalusid üle 60 kilo. Mitmed modellid vajasid ka prille.

Siis jagati tüdrukutele paberid kätte ning pärast lühikest ja ebamäärast sissejuhatust kiirustati kõiki sinna oma allkirju andma. Tüdrukud kirjutasid pikemalt mõtlemata alla. Ainsana soovis paberid läbi lugeda Olga, kuid lõpuks andis temagi allkirja. Selgus, et nad müüsid oma keha ja elu modelliagentuurile! Õnneks oli seekord tegu mänguga.

Tüdrukud õppisid Kaia Triisa juhendusel end meikima ning pidid poseerima nagu staarid punasel vaibal.

Saate žüriis oli sel korral lisaks Volkmannile, Väljaotsale ja Eesmaale ka fotograaf Jaanar Nikker.

Parima pildi tegi Kairi. Järgnesid Arni, Kristine, Olga, Monika ja Sandra. Nõrgimalt esinesid Grete ja Kristiina-Liisa. Koju pidi minema Grete.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles