Galerii: «Eesti tippmodelli» lennukas fotosessioon

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Eesti tippmodell» seekordses osas poseerisid võistlejad batuudil hüpates Nike'i rõivastes. Kohtunike hinnangul tegi parima foto Olga.

Vaata pilte! Kelle foto on parim Sinu arvates?

Žürii hinnang:

Maria pilt oli kohtunike jaoks kohutav pettumus. Nagu Pipi Pikksukk oleks taevast alla kukkunud ja magama jäänud ja siis natukene üles tõusnud seal kahe magamajäämise vahel. Kohtunikud seletasid, et modell peab oskama poseerida iga nurga alt, ka otsevaates. Ei saa olla nagu Paris Hilton või Mariah Carey, kes poseerivad ainult oma ilusama küljega.

Kristine võitis vahevõistluse ja oli väljahääletusel immuunne. Foto tuli tal aga väga hästi välja ja see oli dünaamiline. Poos pildil on nagu Hiina filmis, kus inimene on õhus ja kaamerad käivad ümberringi. Väga jõuline, sportlik ja Nike'i vääriline.

Gretel võiks olla kenam talje ja selle saab ta siis, kui ta kaotab ära paar kilo. Pildil on ta natuke pehme ja üleliigsete küljesangadega. Pilt ise on aga superlahe ja võiks olla ideaalne reklaam jalatsitele ja kotile.

Kairi oli nagu pisike kastikene, kes lendas ilusa näoga. Staatiline kivi, mis kukub taevast alla komeedina. Mitte kuigi särava komeedina.

Monika poos oli ülihea. Selles pildis oli plahvatus. Käed lahtki, pilk intensiivne, kontakt fotograafi ja pärast seda ka vaatajaga. Ta nagu lendaks sealt pildist välja.

Kristiina-Liisale seletati, et jäsemed näevad kõige paremad välja, kui need on diagonaali asetatud. Kõik diagonaalid pikendavad jäsemeid. Kui ta seda siiamaani ei teadnud, siis nüüd jääb see talle eluks ajaks meelde.

Olga fotot kiideti taevani. Tema jalgade asend oli suurepärane. Liisi Eesmaa hinnangul oli Olga pilt sellest seeriast kõige parem, täielik jackpot.

Gerttu pildist puudus pauer ja sportlikkus. Meenus Vene multifilm, kus vapper konn reisis hanedega ja mingi hetkel ta kukub alla. Umbes samamoodi lõdvalt oli Gerttu seal alla kukkumas. Põlved olid suunaga kohtunike poole ja kõik mis on vaataja poole, mõjub lühikesena. Jalad olid kehaga võrreldes lausa jupikesed.

Arni pildilt on näha, et ta on varem sporti teinud. Tema jalad sellel pildil on imeilusad.

Sandrat kiideti selle eest, ta oli end kätte võtnud. Ta oli seksikam kui varem, aga see sobis tema tüpaažiga kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles