Ott Lepland sai maha debüütalbumiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland muusikaauhindade jagamisel.
Ott Lepland muusikaauhindade jagamisel. Foto: Karli Saul

Järgmisel reedel, 16. aprillil esitleb saatesarja «Eesti otsib superstaari» võitja Ott Lepland Rock Cafés oma esimest albumit «Ott Lepland».


Debüütalbumil on 12 eestikeelset lugu, millest mitme loo autoriks on laulja ise. Noort lauljat on oma loominguga toetanud ka Aapo Ilves, Hendrik Sal-Saller, Tanel Padar, Laur Joamets ning Kaspar Kalluste. Lisaks uutele lauludele leiavad muusikahuvilised albumilt ka raadiojaamade edetabeleid vallutanud «Otsides ma pean su jälle leidma» ning «Süte peal sulanud jää».

Laulja avaldab lootust, et album võetakse kuulajate poolt hästi vastu. «Viimaste kuude töö lõpptulemus on plaadi näol valmis. Olen ise oma esimese albumiga väga rahul,» ütles Ott. «Mul on suur au teha koostööd selliste muusikutega nagu minu bändiliikmed Laur Joamets, Kaspar Kalluste, Viljar Norman ja Tarvi Kull ning ansambliga The Sun. Loodan südamest, et meie muusika meeldib ka kuulajatele!»

Tänasest, 9. aprillist kõlab raadiojaamades albumi kolmas singel «Läbi öise Tallinna», mille viisi ja sõnad on kirjutanud Hendrik Sal-Saller.

Leplandi debüütplaadil on taustalauljatena kaastegevad Marvi Vallaste ja Rolf Roosalu, helirežissöör on Kristo Kotkas, albumi produtseeris ansambel The Sun.
Albumi esmaesitlus leiab aset 13. aprillil kell 19.00 Rae Kultuurikeskuses, kus kontserdilkülastajatele ei ole kehtestatud vanusepiirangut.

Ott Leplandi debüütalbumi «Ott Lepland» Tallinna esitluskontsert toimub 16. aprillil, Rock Cafés algusega kell 21.00, kontserdil astuvad üles ka Reckless Love Soomest ja Instrumenti Lätist. Piletid on müügil Piletilevis ja enne kontserti kohapeal, üritusele pääseb alatest 18. eluaastast.

Kauamängiva «Ott Lepland» esitluskontserdid toimuvad ka 17. aprillil Kuressaare ööklubis Diva, 23. aprillil Pärnu ööklubis Sugar ning 24. aprillil Tartu ööklubis Illusion.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles