Miks Malmsten ja Uukkivi «Kelgukoertest» lahkusid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Malmsten ja Ivo Uukkivi põnevussarjas «Kelgukoerad»
Mait Malmsten ja Ivo Uukkivi põnevussarjas «Kelgukoerad» Foto: Kanal 2
Väidetavalt sai Mait Malmsteni (Kõsta) ja Ivo Uukkivi (Post) «Kelgukoerte» seriaalist lahkumise põhjuseks nende nägude ja nimedega T-särkidega äritsemine seriaali kodulehel.

Mait Malmsten ja sarja produtsent Toomas Kirss kinnitavad aga, et särgiteema oli neil küll arutlusel, kuid näitlejad lahkuvad sarjast hoopis tiheda töögraafiku tõttu, kirjutab Õhtuleht.

«Nii mulle kui ka Ivole tuli teisi töid sedavõrd palju juurde ja kuna oleme seal olnud juba piisavalt kaua, siis otsustasime, et teeme sarjale lõpu,» ütles Malmsten.

Ka Kirsi sõnul oli juba eelmise aasta lõpus selge, et peaosatäitjad ei saa muude tööde tõttu enam oma rollidega jätkata ja Kõsta ning Posti osadesse tuleb otsida uued näitlejad.

«Leidsime minu meelest kõige paremad: nii ongi uus Kalle Kõsta Juhan Ulfsak ja Priit Posti hakkab mängima Taavi Eelmaa,» ütles Kirss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles