Kairit Tuhkanen: selleks, et midagi muutuks, peab midagi muutma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairit Tuhkanen
Kairit Tuhkanen Foto: Kanal 2

Kairit Tuhkanen tunnistas Kroonikale, et pidi kurnatuse tõttu oma elus kannapöörde tegema ning loobuma baaridaami tööst.

Mõnda aega tagasi rahmeldas Kairit artistitööle lisaks kahel töökohal, olles baaridaam ja Make Up Store’i meigikunstnik. «Õnneks otsustasin siiski riskida ning piirdusin vaid päevatöö ja esinemistega. Loobusin baaridaami tööst. Selleks, et midagi muutuks, peab midagi muutma,» selgitas ta oma raskelt tulnud otsust.

Seejärel otsustas ta ka rohkem trenni teha ja paremini toituma hakata. Abi sai ta oma sõbrannalt Egle-Eller Nabilt. «Minu treeningute eesmärk on olla terve,» tähendas ta. «Kaalust olen kevadega võrreldes kaotanud vaid mõned kilod. Kindlasti aitavad paremale visuaalsele vormile kaasa ka rahuliku unega ööd ja korrapärane toitumine. Olen Eglele südamest tänulik, et ta mind spordiga tuttavaks tegi ja mind tulihingeliselt toetab.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles