Kuidas mehest lahti saada?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas tüütust mehest lahti saada?
Kuidas tüütust mehest lahti saada? Foto: Liis Treimann
Hiljuti pajatas USAs näitlemise- ja modellindusega leiba teeniv seksikas Johann Urb Playboyle, et on olnud tõsiselt hädas hullude naistega, kellest lahtisaamiseks on pidanud mees tegema suisa imetrikke.

Lugu kommenteerisid ka paljud õrnema soo esindajad, kes kurtsid, et neil on tihti hoopis vastupidised lood. Mees ripub küljes kui takjas ja nõu otsas, kuidas viisakalt mehega lõpparve teha.

Oletame, et kohtute mõne toreda mehega, saate kokku, käite paar korda koos söömas, kinos, teatris, mingil põhjusel ka suudlete, võib-olla veedate koos mõne kirgliku öö...

Alguses on kõik kena, kuid mõne aja möödudes saad aru, et see pole ikka see õige. Kuidas sa sellele lõpu teed? Kas hakkad lihtsalt meest ignoreerima - tema kõnedele mitte vastama, valetad, et on kiire või ütled otse, et ta ei meeldi sulle?

Naine: Minul on olnud just vastupidised kogemused, mina ei taha koos elada, aga mehed tahavad ja tahavad abielluda ja lapsi tahavad ka juba ja siis tuleb hoopis minul põgeneda, sest elus on palju nägemata!!! Nii, et mina siin nii väga ei laiutaks lõugu, et naised muud ei taha kui kodu koristada, lapsi kasvatada ja meest kantseldada...

Ortograaf: Kahjuks ei tule välja Johann Urbi artiklist see tõde, et tegelikult on üldse vale harrastada üheöö- või miks mitte ka kahepäevasuhteid, võimalus aferistide otsa sattuda on ju loogiliselt võttes suurem. Peaks ikka tundma inimest pikemalt.

Tark soovitus: Ma olen tavaliselt nii laisk, et ei viitsi lahkuminekut põhjendamagi hakata. Säästan ennast vaevast ja lihtsalt ignoreerin tüütuks muutunud meest. Küll pikapeale ise aru saab ja saba selga võtab.

Leebe: Mehele tuleks püüda ikka võimalikult leebelt ära seletada, milles asi. Ignoreerimisega on see oht, et kõik mehed ei pruugi ju sellest üheseltmõistetavalt välja lugeda, et nüüd on tegu suhte lõpuga.

Liisu: Ignoreerimist ma kohe kindlasti ei soovita! Oleks sul hea tunne, kui sulle nii tehtaks? Pigem ole konkreetne ja aus. Ütle, et ta pole sinu jaoks see õige inimene ning et parem on kohe see asi ära lõpetada. Hiljem on palju hullem, kui ta sinusse juba liialt kiindunud on.

Ilona: Ütle mehele, et jääme sõpradeks, vaata mis siis juhtuma hakkab...

Krissu: Ma ka ignoreerin ja vastavalt sellele ei pahanda ka mina, kui mees mind ignoreerib. Need põhjused, miks teine inimene ei meeldi, võivad vahel sellised olla, mis välja öeldes meest solvaksid ja mina ei taha kedagi solvata.

Aga kui mees seda väärt on ja sa oskad talle seletada, miks ta sulle ei meeldi, siis tee seda kindlasti.

Veronica: Mehele otse ütlemine, et tahad tast lahti saada, on väga suur löök tema ego pihta. Naised on sellistes asjades palju tugevamad. Seepärast tuleb mehele suhte lõppemisel öelda midagi head tema kohta.

Mõtle välja midagi, mis sulle tõesti temas meeldis ja ütle. Kui pole midagi erilist meenutada, kõlbab ka mõni kaval hädavale, need karvikud ei saa sellest nagunii aru, liputavad veel rõõmust sabagi.

Lilian: Hakka mehe vastu lihtsalt külmem olema ja kui vihjetest aru ei saa, siis ignoreeri.

Gerda: Otsi ruttu uus mees ja hakka sellega käima, küll ta seda mõikab ja susside sahinal oma teed läheb.

Eeva.ee 10 nippi on aga sellised:

Esimene samm
Nõua, et ta veedaks kogu oma vaba aja sinuga.

Teine samm
Tee teda maha.
 
Kolmas samm
Küsi temalt, miks ta pole veel öelnud «Ma armastan sind!».

Neljas samm
Ole negatiivne ja kaeble iga kord, kui sa temaga räägid.

Viies samm
Tee pulmaplaane. Kui tal ei ole praegu kavatsust abielluda ja sina tõstatad selle teema, siis mitte miski ei frustreeri teda rohkem kui see.
 
Kuues samm
Ära lase tal sporti vaadata.
 
Seitsmes samm
Ära tee süüa või ära korista.
 
Üheksas samm
Ripu tal küljes. Enamus mehi ei kannata seda, eriti avalikult. 
 
Kümnes samm
Kohtle teda titana tema sõprade ees.
 

Kuidas sinu arvates oleks võimalik mehest kiirelt lahti saada? 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles