7 idiootset asja, mida naised on teinud suuremate rindade nimel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakendikeskus paneb kahemõttelises reklaamis liiga palju rõhku naise rindadele
Pakendikeskus paneb kahemõttelises reklaamis liiga palju rõhku naise rindadele Foto: SCANPIX

Mõned naised on tõestanud, et on võltstisside nimel valmis kõigeks.

Haiguse teeklemine

Arizonast pärit 27-aastane Jami Lynn Toler rääkis oma vanaemale, ülemusele ning paljudele teistele pereliikmetele ja sõpradele, et tal rinnavähk, mille tõttu tuleb tal mõlemad rinnad eemaldada ning seejärel taastada, vahendab The Frisky. Jami korraldas isegi heategevusliku rahakogumise ja pani internetis püsti lehe, mille kaudu sai talle annetada. Toler kogus kokku 8300 dollarit, mille eest lasi uued tissid paigaldada. Üllatuseks selgus, et vähki tal ei olegi ning pettuse eest mõisteti talle üheaastane vanglakaristus. Loomulikult peab ta kogu raha ohvritele tagasi maksma.

Samuti vähi teesklemine

Jami Lynn Toler polnud sugugi esimene, kellele tuli «hiilgav» idee eluohtliku haiguse teesklemise abil uued rinnad saada. 24-aastane Texase naine Trista Joy Lathern kogus heategevusüritusel 10 000 dollarit, kuna ta valetas, et tal on rinnavähk. Trista ajas isegi pea kiilaks, näitamaks, et ta saab keemiaravi. Mis oli tema motivatsioon? Trista uskus, et rinnaimplantaadid päästaks tema abielu.

Tänaval kerjamine

Ohiost pärit 37-aastane Chrissy Lance otsustas bikiinide väel tänaval raha kerjama hakata. Tema eesmärgiks oli koguda 5000 dollarit, et suurendada rindu ja parandada seeläbi enesehinnangut. Võiks ju arvata, et kuna Chrissy on tudeng ja üksikema, oleks selle rahaga midagi kasulikumat teha...

Auto süütamine

23-aastane Louisiana naine Amanda Williams süütas iseenda auto, et kindlusturahast uued tissid osta. Ta toppis kütusepaagi avasse Burger Kingi pakendi, valas auto bensiiniga üle ja pistis tule otsa. Amanda plaan läks nii hästi korda, et süttis ka naabri auto, mis tekitas 14 000 dollari väärtuses lisakahju. Ta tunnistas teo üles ning nüüd ähvardab teda 15 000-dollariline trahv ja kuni 15 aasta pikkune vanglakaristus.

Identiteedivargus

Shatarka Nuby mõisteti kaheks aastaks vangi identiteedivarguse ja krediitkaardipettuse tõttu. Nuby avas kellegi teise nime all pangaarve ning pani magama üle 20 000 dollari, mille eest ostis uut mööblit ning maksis rasvaimu, tagumikusüstide ja uute rinnaimplantaatide eest. Vanad implantaadid olevat talle hingamisraskusi valmistanud. Lugu lõppes traagiliselt, sest asjaga oli seotud ka isehakanud ilukirurg Oneal Ron Morris, keda süüdistati inimestesse tehnilise silikooni, tsemendi ja superliimi süstimises. Nuby suri vanglas, sest Morrise tehtud tagumikusüstid tekitasid talle veremürgistuse.

Veel üks identiteedivargus

Floridalanna Julianne Johnson arreteeriti valentinipäeval, kui ta parajasti spaas lõõgastus. 44-aastane naine veetis seal aega mehega, kellelt pettis halva äritehingu kaudu välja 20 000 dollarit. Lisaks kasutas ta mehe nime, et avada krediitkaardiarve, ja varastas teise mehe krediitkaardi, et maksta rinnaimplantaatide eest, mille ostmiseks oli ta kasutanud katteta tšekke.

Varastamine

Pangast varastamine on rumal idee ja veel rumalam, kui sa töötad samas pangas ning kavatsed rahaga tissioperatsiooni eest maksta. Briti naine Rachael Martin just seda tegigi. Ta pani kaheksa nädala jooksul Barclays pangast tuuri 60 000 dollarit. Lisaks rinnaoperatsioonile maksis ta selle rahaga kinni hambaravi, šopingutuurid, juuksepikendused ja rasvaimu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles