Johann Urb hädas hullude naistega

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johann Urb koos abikaasaga Hollywoodis.
Johann Urb koos abikaasaga Hollywoodis. Foto: AFP / Scanpix
Paljude naiste ihaldusobjekt, Ameerikas elav Eesti päritolu näitleja Johann Urb (32) pajatab Playboyle antud eksklusiivintervjuus milliste hullude naistega on pidanud ta oma elu jooksul kokku puutuma.

Pariisis modellitööd teinud Urb kohtus aastal 1996 silmipimestava Aafrika printsessiga. «Meil oli tuline paaripäevane suhe ning enne naasmist New Yorki ütlesin kaunitarile, et aitäh ja väga tore oli ja kõike head,» pajatab mees.

Paari nädala möödudes sai Johann telefonikõne printsessilt, kes teatas, et tal on NYCis modellitöö, kuid pole kusagil elada ning palus Urbilt mõneks päevaks peavarju.

Tegelikult saabus eksootiline kaunitar kohale nelja kohvriga ning selgus, et tööd tal silmapiiril tegelikult polnudki. Neidis oli otsustanud lihtsalt Johanni poole elama asuda ning ta endale meheks võtta.

Mees põgenes ummisjalu paariks nädalaks Los Angelesse, et kaunitarist lahti saada.

Analoogne asi juhtus Urbiga ka järgmise Pariisi visiidi ajal, kui ta kohtus kena stjuardessiga, kellega mehel oli lühiajaline kirglik suhe. «Lahkusime sõpradena ja temale ma targu oma numbreid ei jaganud.»

Hiljem oli kaunitar ise arvutitest välja uurinud, millal ja kuhu Johann lendab ning end mehega samale lennule smuugeldanud, et siis temaga koos NYCi lennata ja koos elama hakata.

«Peale neid juhtumeid olen Pariisi naistest eemale hoidnud,» vannub Urb.

Pikemat intervjuud, südametemurdjast Johann Urbist loe juba värskest Playboyst!

Mida arvad sina, Elu24 lugeja, kas «hulle naisi» on ka eestlannade seas?

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles