Ahistaja ründas Briti tennisisti duširuumis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrew Fitzpatrick
Andrew Fitzpatrick Foto: Andrew Fitzpatricku Twitter

Briti tennisist Andrew Fitzpatrick sattus Vietnamis peetud ITFi Futures turniiri ajal varguse ja rünnaku ohvriks.

23-aastane Fitzpatrick, kes teeb võistlusreiside rahastamiseks modellitööd, jäi ilma 1000 naelsterlingist (üle 1200 euro), kui tema rahakott varastati väljaku kõrval olnud reketikotist ajal, mil ta ise oli väljakul, vahendab BBC. Fitzpatrick oli seda raha kogunud kolm kuud.

Lisaks vargusele sattus maailma edetabelis 488. real paiknev Fitzpatrick silmitsi ka ahistajaga, kes teda duširuumis ründas. «Olin näoga seina poole, kui järsku üks meesterahvas mu tagumikust haaras,» rääkis Fitzpatrick The Timesile. «Mu esimene mõte oli, et äkki ta on relvastatud ja ma olen lõksus, mul pole kuskile liikuda. Aga siis sain aru, millised on tema kavatsused – see oli seksuaalrünnak. Otsustasin teda lüüa ja pistsin siis jooksu, et abi kutsuda. Turniirikorraldajad kutsusid ka politsei, aga nad ei teinud selle mehega midagi, lihtsalt noomisid. Samas, nad ei saanudki muud teha, sest ma ei saanud ju viga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles